Inca un traseist penal aterizeaza in partidul lui Voiculescu. Invitat de casa al postului Antena 3

politica

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), controlat de Dan Voiculescu, anunta ca fostul ministru Corneliu Dobritoiu s-a inscris in randurile sale.

Corneliu Dobritoiu, general in rezerva si fost ministru al Apararii, a fost membru al PNL.

„Romania are nevoie acum mai mult ca oricand de oameni cu viziune, de patrioti, de oameni care sa ia deciziile cele mai bune pentru tara lor si pentru romani. Proiectele politice si dorinta reala de construi m-au determinat sa ma alatur PPU (social-liberal). Am credinta si convingerea ca impreuna vom reusi sa ducem la bun-sfarsit multe dintre aceste proiecte”, a declarat Corneliu Dobritoiu conform unui comunicat de presa transmis redactiei.

Generalul Corneliu Dobritoiu va conduce Departamentul de Aparare si Ordine Publica din cadrul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Pe 23 martie 2015, Corneliu Dobritoiu a fost condamnat in prima instanta la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de participatie improprie la abuz in serviciu contra intereselor publice si doua luni inchisoare pentru participatie improprie la fals intelectual. Cele doua pedepse au fost contopite, rezultand un an inchisoare, cu suspendare, cu un termen de incercare de 3 ani.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: