Inca un val de plecari din PSD. Victor Ponta il lasa pe Dragnea doar cu Codrin Stefanescu in PSD

politica

Victor Ponta a anuntat, vineri, ca va urma un noul val de plecari din PSD. „In Camera Deputatilor Grupul ProRomania are azi 19 deputati ( la fel ca ALDE ) – saptamana viitoare cred ca vom fi mai multi decat Grupul UDMR”, spune Ponta.

„PRO Romania este un proiect care construieste o alternativa la dezastrul actual produs de o guvernare incompetenta si corupta !

Ma bucur ca Echipa PRO Romania din Camera Deputatilor creste in fiecare zi – Oana si Corina sunt binevenite alaturi de noi ; sunt convins ca sunt si alti colegi ( deputati, sebatori, primari si consilieri) care nu mai accepta sa taca din gura fata de ce se intampla azi in PSD si vor fi alaturi de Pro Romania.

In Camera Deputatilor Grupul ProRomania are azi 19 deputati ( la fel ca ALDE ) – saptamana viitoare cred ca vom fi mai multi decat Grupul UDMR / chiar daca Presedintele Camerei Deputatilor refuza in mod ilegal si abuziv sa ne recunoasca drepturile prevazute de Regulament putem sa facem amendamente si sa avem un cuvant din ce in ce mai greu la voturile pe legi !

Grupul PRO Romania va depune amendamente la Legea Bugetului propusa de Dragnea si Valcov incercand sa corecteze o parte din nedreptatile, prostiile si minciunile scrise de acestia / poate nu vom castiga de la inceput – insa batalia pentru Romania incepe acum!”, a scris Ponta pe Facebook.

Patru deputati ai PSD si-au anuntat in aceasta saptamana trecerea la partidul Pro Romania: Mihai Tudose, Georgian Pop, Corina Bogaciu si Oana Vladuca.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: