Inca una de la Firea: Il vrea pe Daea in Guvern, sa umple Bucurestiul cu gradini de zarzavaturi

politica

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, ca si-ar dori ca in viitorul Guvern sa ramana ministri precum Sevil Shhaideh, Carmen Dan, Florian Bodog si Petre Daea. Firea a precizat ca si-ar dori ca Daea sa ramana in Executiv pentru proiectul PMB de amenajare a unor gradini de zarzavaturi pe langa scoli, astfel incat copiii sa manance sanatos.

Intrebata daca si-ar dori ca Florian Bodog sa ramana in viitorul Guvern, Gabriela Firea a declarat: ”Din punctul meu de vedere, eu mi-as dori sa ramana, nu stiu exact care va fi decizia din Comitetul Executiv de luni, de la 10.30. Este un ministru cu care am colaborat bine in aceasta perioada, la fel cu doamna Sevil Shhaideh, doamna ministru de interne, Carmen Dan, cu domnul ministru al Agriculturii pentru proiectul pe care il pregatim, de amenajare a unor gradini de zarzavaturi si legume pe langa curtile scolilor, astfel incat copiii nostri sa manance sanatos. Mi-as dori sa ramana in continuare in Cabinet, dar nu stiu care este lista viitorului Cabinet”, scrie News.ro.

Primarul Capitalei Gabriela Firea si-a prezentat, vineri, bilantul, la un an de mandat la Primarie, multumind „putinilor ministri din fostul Guvern” care au sustinut activitatea municipalitatii.

Firea ea le-a multumit ministrilor Carmen Dan, Alexandru Petrescu, Gabriel Petrea, Andreea Pastarnac, Petre Daea, Pavel Nastase si Florian Bodog, care au si fost prezenti la evenimentul organizat de Primarie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: