„Incalca legea”. USR demareaza procedura de demitere a lui Sorin Grideanu de la sefia ANCOM

politica

Europarlamentarul USR Clotilde Armand le solicita parlamentarilor USR sa demareze procedurile de demitere a lui Sorin Grindeanu de la sefia ANCOM, avand in vedere ca acesta se implica tot mai mult activitatile politice ale PSD.

„Dl. Sorin Grindeanu ne tot ameninta cu intoarcerea lui in PSD si ne ofera lectii de guvernare din postura de presedinte ANCOM. Acum, ar fi tare bine daca colegii USR din Parlament si din Comisia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (Catalin Drula) fac toate demersurile sa-l demita. Nu de altceva dar dl Grindeanu incalca legea in acest moment. Totusi, daca a fost rasplatit de Dragnea in 2017 cu functia de presedinte ANCOM asta nu inseamna ca romanii trebuie sa plateasca din buzunarul lor trocurile PSD.

PS. Sa nu mai zic despre cum a obtinut postul de asistent universitar dupa ce a ‘scris’ o carte care este de negasit”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, duminica, la Timisoara ca nu are voie in acest moment sa fie membru de partid, dar asta nu inseamna ca nu va deveni in perioada urmatoare. In plus, Grindeanu a spus ca are trei luni de zile la dispozitie pentru a iesi din eventuala stare de incompatibilitate.

Sorin Grindeanun a fost intrebat, duminica, intr-o conferinta de presa la Timisoara, daca a revenit in PSD si a spus: ”Conform legii, eu nu am voie sa fiu in acest moment membru de partid. Asta nu inseamna ca nu o sa devin in perioada urmatoare”.

In plus, Grindeanu a mai spus ca, tot conform legii, are trei luni de zile pentru a iesit din eventuala stare de incompatibilitate, iar Marcel Colacu, prezent la cnferinta de presa, a spus: ”Va respecta legea”.

Intrebat daca va semna astazi adezunea pe care a primit-o de la Alfred Simonie, Grindeanu a spus: ”Imi plac provocarile. Ii multumesc la Freddy (pentru formularul de adeziune – n.r.), dar nu o sa ii dau azi satisfactia asta”.

In plus, Grindeanu a spus ca revenirea in PSD nu are legatura cu obtinerea vreunei functii.

”Revenirea in PSD nu are nicio legatura cu a avea sau nu o functie de conducere. Sunt om de stanga. Am vazut ca Grindeanu pune conditii pentru revenire. Eu nu imi perimit sa pun conditii partidului care m-a ajutat”, a mai spus Grindeanu.

Anterior, Sorin Grindeanu a primit de la Alfred Simonis, ales presedinte al PSD Timis, un formular de adeziune, iar in discursul sau Grindeanu a vorbit ca si cand ar fi deja membru PSD.

De asemenea, Marcel Ciolacu l-a felicitat in discursul sau pentru revenirea in partid.

In prezent, Grindeanu este sef al ANCOM si nu are voie sa fie membru de partid.

Mai mult despre: ,

Comentarii: