Incep presiunile pentru nominalizarea lui Dragnea ca PREMIER. Tot mai multi lideri PSD il ameninta pe Iohannis cu suspendarea

politica

PSD Alba il sustine pe Liviu Dragnea pentru functia de premier si nu exclude, in cazul in care presedintele va refuza aceasta nominalizare, o posibila suspendare a sefului statului. Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca nominalizarea presedintelui Liviu Dragnea respecta ”vointa electoratului”.

Dirzu a spus ca organizatia il va sustine pentru functia de premier pe Liviu Dragnea. ”Din punctul meu de vedere, si am discutat si cu colegii mei, cel mai bun candidat este Liviu Dragnea si credem ca poate sa conduca si tara foarte bine asa cum a condus si partidul. Este hotarat, are expertiza in spate si la Ministerul Dezvoltarii si stie care sunt problemele reale ale Romaniei. Ce poate sa faca in plus, poate sa conduca Romania incepand de astazi”, a spus Dirzu, citat de Adevarul.

Intrebat daca problemele pe care le are cu Justitia nu ar fi un impediment pentru Dragnea, Ioan Dirzu a spus ca nu crede si ”stim cu totii pentru ce a primit acea condamnare”, subliniind ca nici acum nu a primit motivarea, iar ”dosarul a fost de alta natura”.

”Electoratul si-a spus dorinta. Presedintele (n.a. Klaus Iohannis) trebuie sa respecte dorinta poporului si la procentele pe care le avem si la distribuirea de care vom beneficia, credem ca suntem indreptatiti sa solicitam foarte clar premierul”, a mai spus Dirzu. El a adaugat, intrebat fiind, daca se ia in calcul o suspendare a presedintelui Iohannis in cazul in care Dragnea ar fi refuzat, ca ”ar fi posibila o chestiune de genul respectiv pentru ca vointa cetateanului sau votantului este suprema”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: