Incep revoltele in PSD din cauza lui Shhaideh. Un lider insemnat al partidului considera ca propunerea lui Dragnea este „nepotrivita”

politica

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica, primar al Iasiului, este nemultumit de propunerea de premier inaintata de Liviu Dragnea. El spune ca sunt multi alti reprezentanti ai PSD care sunt nemultumiti.

Primarul Iasului, Mihai Chirica, afirma ca propunerea PSD pentru functia de premier, Sevil Shhaideh, este „nepotrivita“, informeaza Ziarul de Iasi.

„Ca vicepresedinte PSD, atat timp cat am imputernicit presedintele la nivel national sa ia o decizie si asta a considerat-o necesara, ma gandesc ca a avut mai multe necunoscute in studiu decat am avut eu cu mintea mea, cu sufletul meu, si a luat aceasta decizie. Daca ma intrebati ca ce­tatean, nu cred ca este cea mai potrivita. Daca ma intrebati ca primar, crescut langa statuia lui Stefan cel Mare, este nepotrivita“, a declarat edilul.

El a adaugat ca a fost sunat inclusiv de primari din judet care si-au aratat nemultumirea fata de propunerea facuta de Dragnea.

„Eu i-am invitat pe toti colegii mei de partid sa aiba rabdare pentru ca lucrurile se vor aseza, se vor aseza cat se poate de firesc, si se vor duce in matca lor normala. (…) Pur si simplu, ma gandesc ca este o strategie care trebuie urmata si va avea un rezultat bun“, a spus Chirica, sugerand ca planul PSD este de a da, in final, un alt premier.

Potrivit lui Chirica, este nevoie de „rabdare, intelepciune si de o abordare pragmatica“. Intrebat daca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa accepte propunerea lui Dragnea, Chirica a raspuns ca ii este „foarte greu“ sa ofere un raspuns si ca nu vrea sa se transpuna „in mintea nimanui“.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: