Incepe balamucul. Dancila ii acuza de „lasitate” pe liderii ALDE si anunta ca le va fura parlamentarii. Nici Pro Romania nu scapa

politica

Presedintele PSD Viorica Dancila confirma ca liderii ALDE vor parasi guvernarea si lanseaza un atac dur impotriva acestora cu doar 15 minute inainte de sedinta conducerii ALDE.

Dancila ii acuza de „lasitate” si sugereaza ca vor fi parlamentari ai ALDE si Pro Romania care vor vota alaturi de PSD.

„PSD va merge inainte cu guvernarea tarii si alaturi de noi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au curajul de a-si asuma acest proces, care inteleg ca fuga de responsabilitate si lasitatea nu vor duce niciodata Romania mai departe. Dincolo de obiectivele si calculele electorale ale unui grup restrans, important este sa nu dezamagim cetatenii care ne-au dat votul si increderea in 2016.

Daca unii dintre membrii ALDE nu inteleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: in fata romanilor, in fata colegilor de buna-credinta care au fost sacrificati in numele unor interese marunte, in fata celorlalte institutii ale statului roman si in fata partenerilor nostri externi.

PSD va asigura stabilitatea acestei guvernari. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se intampla cu destinul tarii si ce credibilitate avem in plan extern”, anunta Dancila pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: