Incepe in forta ciomageala rosie: „Mult sictir conducerii securistoide a PSD, care s-a ascuns sub pat”

politica

Codrin Stefanescu a transmis, joi, conducerii PSD „mult sictir” pentru felul in care s-a comportat in momentul eliberarii lui Liviu Dragnea. Stefanescu a anuntat deja ca va face numeroase dezvaluiri despre Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose.

„Le multumesc colegilor din PSD care mi-au transmis mesaje pentru Liviu Dragnea! Nu am apucat sa i le citesc pe toate, o voi face in cursul zilei de azi! Si mult sictir conducerii securistoide a PSD, care s-a ascuns sub pat! Si rusine pentru punctajul oficial pe care l-ati lansat in comunicarea publica vis-a-vis de eliberarea lui Dragnea! Sunteti mai rezist ca rezistii si provocati o imensa greata electoratului si membrilor nostri! Iar pentru prieteni: va voi tine la curent si in cursul zilei de azi!”, a transmis Stefanescu, joi.

Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, a anuntat joi ca va face dezvaluiri de senzatie despre actualii lideri ai PSD. El a spus ca nu a dorit sa vorbeasca pana in momentul in care Dragnea este eliberat.

„Stiti deja ca astia sunt academisti, au facut academia SRI. O sa sa vedem unde-i sotia angajata, unde-i amanta, unde e varul, cumnatul, ginerele. Sigur ca voi spune lucurile astea, prea a fost confiscat partidul asta.

Baietii astia, pe care-i vedeti acum, ii maturam de mult. Nu m-a lasat Liviu, imi spunea ca poate se indreapta”, a declarat Codrin Stefanescu.

Dragnea a atacat dur PSD la iesirea din penitenciarul Rahova. „PSD a devenit un partid de opereta, condus de oameni lasi. PSD este praf, fara personalitate. (…) PSD nu e condus, este in buzunarele SRI”, a spus Dragnea, adaugand ca „am fost vandut”.

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a anuntat joi sa Liviu Dragnea nu poate sa revina ca membru al PSD intrucat nu i-ar permite statutul partidului.

„Cred ca rudele, prietenii, foarte multi membru PSD sunt fericiti ca Liviu Dragnea a iesit azi din inchisoare”, a spus Oprea la Digi24.

Intrebat daca si PSD este fericit, Oprea a raspuns: „PSD este reglementat de un statut care astazi spune ca domnul Dragnmea nu poate fi membru PSD. Asa spune statutul. Cred ca domnul Dragnea ar trebui sa fie intrebat daca vrea sa fie, din ce am vazut in spatiul public reiese ca nu isi doreste. Stiu ca are probleme mari de sanatate”.

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, si-a manifestat si el bucuria pentru eliberarea lui Dragnea.

„Ma bucur pentru el, sper ca s-a incheiat pentru el acest calvar. Stiu bine, am fost prieten cu el, inteleg ca are probleme de snanate, apoi va alege singur drumul pe care il va urma. Acum are dreptul la liniste si la respectul vietii private”, a spus Dincu la Digi24.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: