Incepe masacrul in PSD: „Vom avea sedinte lungi”. Ciolacu sugereaza ca Dancila ar putea fi debarcata: „Ne-am indepartat de social-democratie, de tezele social-democrate”

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, joi seara, ca in PSD urmeaza „sedinte lungi, ancorate in realitate”, privind viitorul partidului dupa caderea Guvernului Dancila. Intrebat daca Dancila ar putea fi debarcata, Ciolacu a evitat un raspuns concret.

„Doamna Dancila este in acest moment presedintele partidului si candidat. Aceasta realitate de azi nu o pot nega, ne vom strange forurile partidului si vom lua niste decizii”, a declarat Ciolacu la Digi24.

Principalele declaratii:

– Nu m-a surprins (succesul motiunii). Era ceva care se juca, faptul ca am ramas izolati a contat cel mai mult. Principala greseala a fost cand am depus o motiune de catre PSD contra PSD. Au fost mai multe greseli care au fost decontate astazi.

– Suntem convinsi ca la prezidentiale candidatul PSD va fi in al doilea tur.

– Urmeaza sa ne strangem partidul, sa vedem cea mai bun cale de urmat, vor fi sedinte lungi, ancorate in realitate. Nu am auzit vreo parere in ce priveste presedinta actuala a partidului.

– Ne-am indepartat de social-democratie, de tezele social democrate, de oameni noi. Lucrurile astea se puteau intampla dupa disparitia lui Liviu Dragnea, am pierdut niste timp. Lista de prioritati nu este cea corecta

– Doamna Dancila este in acest moment presedintele partidului si candidat. Aceasta realitate de azi nu o pot nega, ne vom strange forurile partidului si vom lua niste decizii

Mai mult despre: ,

Comentarii: