news

„Incepusem sa ma suspectez ca eu sunt unul din cei patru ucigasi ai lui Soros”. Reactie ironica a lui Mircea Marian la vestea ca Dragnea nu i-a facut plangere penala

Jurnalistul Mircea Marian comenteaza ironic informatia potrivit careia Liviu Dragnea nu i-a facut plangere penala, asa cum a anuntat de mai multe ori.

„Sunt usor trist: Livache nu mi-a facut plangere la DIICOT pentru ‘instigare publica, instigare la savarsirea infractiunii de atentat care pune in pericol securitatea nationala, instigare la infractiunea de violare de domiciliu – forma agravata, instigare la savarsirea infractiunii de ultraj, infractiunea de incitare la ura sau discriminare, infractiunea de instigare la tulburarea ordinii si linistii publice, infractiunea de a fi savarsit actiuni impotriva ordinii constitutionale si instigare / autorat la savarsirea infractiunii de agresiune impotriva santinelei’.

Se poate sa fie plangerea la parchetul curtii de apel, dar e degradant, fata de DIICOT. Incepusem sa ma suspectez ca eu sunt unul din cei patru ucigasi ai lui Soros”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Realitatea TV a trimis solicitari oficiale catre Parchetul General si DIICOT, insa aceste doua institutii au negat ca exista vreo plangere a lui Dragnea contra jurnalistului.

In februarie 2017, seful PSD a anuntat ca a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva lui Mircea Marian pentru ca jurnalistul i-a dezvaluit pe Facebook adresa la care locuia in acel moment. In plangere, Dragnea il acuza pe Mircea Marian de opt infractiuni grave: Instigare publica, instigare la savarsirea infractiunii de atentat care pune in pericol securitatea nationala, instigare la infractiunea de violare de domiciliu – forma agravata, instigare la savarsirea infractiunii de ultraj, infractiunea de incitare la ura sau discriminare, infractiunea de instigare la tulburarea ordinii si linistii publice, infractiunea de a fi savarsit actiuni impotriva ordinii constitutionale si instigare / autorat la savarsirea infractiunii de agresiune impotriva santinelei.

Recent, intrebat de ce nu a depus plangere penala in cazul „tentativei de asasinat”, Dragnea a declarat ca nu mai are incredere in Parchetul Generel deoarece procurorii nu au facut nimic in cazul plangerii contra lui Mircea Marian.

”Eu aveam informatia ca s-a deschis un dosar. Informatia asta poate sa fie corecta sau nu, eu asa am auzit. Nu am dat foarte mare importanta faptului ca s-a deschis un dosar si s-a clasat. Daca informatia mea a fost corecta probabil ca o institutie va spune, pentru ca eu n-am sesizat pe nimeni. Eu n-am avut incredere sa ma duc sa fac nicio sesizare.

Va dau un exemplu: eu i-am facut o plangere, in 2017, domnului Mircea Marian si pana astazi nu am primit nimic. Pai insemna ca fac degeaba. De ce sa mai fac eu o sesizare la Parchet? Ei nu mi-au dat pana azi niciun raspuns, nici ca ii intereseaza, nici ca ii intereseaza. De ce nu s-a intamplat nimic cu acea sesizare pe care am depus-o eu la adresa domnului Mircea Marian? In momentul in care eu am facut o plangere penala impotriva unui om care a facut publica adresa mea si a incitat oamenii sa vina peste mine si ei nu au facut nimic, atunci ce incredere sa mai am eu”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Inca o lovitura aeriana impotriva unei baze militare pro-iraniene din Irak. Nici Israelul si nici SUA nu confirma atacul

Un nou „bombardament" a facut victime in cursul noptii de vineri spre sambata la o…

27 de minute ago

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

11 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

11 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

12 ore ago