politica

Incident cu un deputat PSD, acesta anunta ca a fost agresat de un primar: „M-a injurat de fata cu doamne”

Deputatul PSD Daniel Suciu a anuntat sambata ca a fost agresat de primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau. Primarul a venit la masa la care statea Suciu, i-a adresat cateva cuvinte si apoi a lovit un scaun de masa.

„Nu permit nimanui sa ma ameninte si sa ma injure ca la usa cortului doar pentru ca nu-si poate controla nervii. Mai ales intr-un local public si de fata cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obisnuinta si nici nu e treaba mea sa il domolesc, ca ma gandesc ca are si altele mai grave la activ.

Ca asa se intampla cand isi baga necuratul coada, dupa incidentul de ieri dupa masa, azi pe la 11 ne-am intalnit iar intamplator, cu acelasi repertoriu de cuvinte frumoase, doar ca decibeli mai putini. Ma gandesc ca domnul secretar general PNL Robert Sighiartau si domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre altii, l-au chemat sa ii povesteasca despre preceptele biblice si ca nu e frumos sa faca circ in public. Ca-ntre prieteni, ca doar nu mai sunt colegi de partid, cel putin de ochii lumii. PS-am depus plangere penala, ma astept ca institutiile statului sa isi faca datoria”, a scris Daniel Suciu pe Facebook.

Ogagau a avut si el o reactie  la scurt timp.

„Acest individ lipsit de credibilitate si fara orice scrupule nu inceteaza in a sabota bunul mers al comunitatii din Sangeorz-Bai precum si desfasurarea proiectelor initiate de catre noi sangerozenii.. Este probabil ultima lui forma de refulare, o ultima zvacnire a frustrarilor lui de om mic… Doamne iarta-ma dar cata energie negativa poate sa aiba un soricel. Uita-neeee…. suciuleeee…., sangeorzenii au Primar!”, a scris primarul.

Daniel Suciu a mai anuntat ca a depus plangere penala impotriva lui Traian Ogagau.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

6 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

6 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

6 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

6 ore ago