„Dragnea, tunul de apa!”. Incident in Piata Victoriei. Oana Lovin l-a „atacat” pe Malin Bot, urmeaza plangere penala

news

Incident la „protestul” convocat de Oana Lovin si mai multi conspirationisti in Piata Victoriei. Oana Lovin l-a stropit cu apa pe Malin Bot in timp ce acesta relata ce se intampla in fata Guvernului.

Mai putin de zece persoane s-au strans, vineri seara, in Piata Victoriei pentru a protesta fata de „dictatura” care ar urma sa fie introdusa prin legea carantinei. Protestul a fost pus la cale de Oana Lovin si de alti conspirationisti care pun la indoiala existenta virusului.

Ca urmare a esecului manifestarii, Oana Lovin a ales sa provoace un incident. Ea a mers spre locul unde Malin Bot relala ce se intampla in PiataVictoriei si l-a stropit cu apa. „Dragnea, tunul de apa!”, a strigat victorioasa Oana Lovin.

In momentul in care un jandarm a intervenit, Lovin a sustinut ca s-a impiedicat. „Din greseala, m-am impiedicat. Pot sa iau orice amenda, merita”, a spus aceasta.

Oana Lovin a fost amendata apoi.

Mali Bot a anuntat ulterior ca ii face plangere penala Oanei Lovin.

„Va multumesc frumos tuturor celor care mi-ati trimis capturile video anterioare incidentului de ieri, din Piata Victoriei. Datorita ajutorului vostru putem proba video clar doua aspecte importante in plangerea penala la care lucram:

1. Persoana in cauza a baut din sticla de apa inainte sa comita fapta, existand un risc real ridicat al contaminarii cu COVID-19.

2. Persoana a actionat deliberat, cu scopul de a arunca acea apa din care bause pe mine si nu a folosit in acest scop o sticla noua pentru a evita riscul raspandirii virusului.

Existand o situatie epidemica periculoasa care a impus starea de alerta si fiind in Bucuresti care este focar de infectie, am decis sa sesizez Parchetul pentru situatia in care o persoana, deliberat, incalcand voit prevederile legislatiei privind combatarea epidemiei comite o actiune cu risc ridicat de imbolnavire.

Este ca si cum ar umbla pe strada si ar scuipa lumea, la intamplare. Aici nu a fost la intamplare, dar din punct de vedere epidemiologic cam asa este situatia.

Desigur noi avem o educatie decenta si stim ca nu e civilizat si igienic sa arunci pe alte persoane cu lichidul din care ai baut, dar daca eu as face asta sau dumneavoastra va asigur ca ar exista consecinte legale drastice, fiind sub stare de alerta. Ne lua pe sus Jandarmeria si deja dadea un comunicat de presa preluat de toate televiziunile si site-urile cu patroni penali in care publicul era ”informat” autoritatile au ”intervenit ferm” impotriva persoanelor care au ”periclitat sanatatea publica”.

Fiind vorba de o adunare marca PSD si de oamenii lor, paziti de celebrul jandarm zelos al lui Dragnea, Raducu Pumn de Fier, masura este amenda minima. Pentru acest aspect am facut deja pe adresa ministrului de Interne o sesizare disciplinara. Am sa va tin la curent si cu acest aspect, ca sa stim cu totii cum votam pana la urma si daca Marcel Vela, ministru PNL de Interne este sau nu #aceeasimizerie.

Vom afla impreuna, in zilele, lunile si anii ce urmeaza cum i se aplica legea unei persoane strans legata de interesele PSD si evident protejata de ceea ce cunoastem ca mafia #ciumarosie.

Dincolo de lege, este inca o data demonstrat cu ce personaje infecte si metode lucreaza PSD, individe de cea mai joasa speta care comit astfel de gesturi neigienice tipice mai degraba lumii interlope decat unei societati cat de cat civilizata”, a anuntat Malin Bot.

Mai mult despre: ,

Comentarii: