Incident neobisnuit, regele Arabiei Saudite a ramas blocat pe scarile rulante de aur. Cum au reactionat, disperati, cei din jurul lui – Video

externe

Regele Salman al Arabiei Saudite a avut parte de un incident hilar pe aeroportul Vnukovo, la prima sa vizita oficiala in Rusia.

Scarile rulante de aur pe care cobora din avion s-au oprit brusc spre amuzamentul a numerosi internauti care au facut glume pe retelele de socializare pe seama sa, infoemeaza Stirile Pro TV.

Regele in varsta de 81 ani a fost nevoit sa coboare treapta cu treapta ca un muritor de rand. Ba chiar in clipa in care scarile s-au oprit un membru din delegatia a spus protectiv mana in jurul regelui pentru ca acesta sa nu cada.

„Pff, asa se intampla intotdeauna cu aurul. Toata lumea stie ca scarile trebuiau construite cu diamante”, este unul dintre numeroasele comentarii rionice de pe internet.

Regele a fost primit la Kremlin de catre presedintele rus, Vladimir Putin.

Arabia Saudita a semnat cu Rusia un acord preliminar care deschide calea achizitionarii unor sisteme ruse de aparare antiracheta de tip S-400 si produceriii lor in regatul saudit, un aliat traditional al Statelor Unite.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: