news

Incident socant la Arad: o bucata de metal desprinsa dintr-un camion a strapuns parbrizul unui autoturism si s-a infipt in bancheta din spate

Un incident de necrezut, desprins parca din seria Final Destination si care putea provoca o tragedie, a avut loc ieri dupa-amiaza pe soseaua de centura a Aradului. O bucata de metal – desprinsa, se pare, dintr-un camion – a intrat, ca un proiectil, prin parbrizul unei masini care rula pe sosea.

Bucata de metal, care pare sa provina dintr-un element de prindere a remorcii camionului, a intrat prin parbrizul autoturismului marca Audi, infigandu-se in bancheta din spate a masinii. Impactul a fost foarte puternic, dovada fiind urma lasata de bucata de fier in momentul in care a lovit bancheta.

Bucata de metal a intrat prin geam, la doar cativa centimetri distanta de capul soferului. Cioburile desprinse din parbriz s-au imprastiat prin masina, lovindu-l si pe conducatorul auto in fata. Faptul ca barbatul care se afla la volanul masinii purta in acel moment ochelari de soare l-a salvat, cioburile neajungandu-i in ochi.

Soferul masinii a povestit pentru cotidianul local Special Arad ca se deplasa pe sosea, iar la un moment dat, din sensul opus de mers, au venit mai multe autoturisme, inclusiv camioane, iar bucata de metal pare a fi venit de la unul dintre automarfare.

„A intrat direct prin parbriz, pe langa capul meu, si s-a infipt in bancheta din spate”, si-a reamintit soferul incidentul, care, putea fi fatal daca traiectoria bucatii de metal ar fi fost diferita cu doar cativa centimetri. De altfel, incidentul ar fi putut avea acelasi deznodamant tragic si daca pe bancheta din spate se afla un pasager.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

ELCEN: „Falimentul RADET este rezultatul exclusiv al deciziilor gresite luate de Gabriela Firea in timpul mandatului sau de primar general”

Electrocentrale Bucuresti S.A. (ELCEN), companie aflata in sublordinea Ministerului Energiei, a transmis un comunicat de…

4 minute ago

Intarziere la aeroportul din Munchen. Activistii Last Generation s-au lipit de o pista

Aeroportul din Munchen a fost inchis pentru scurt timp sambata devreme, dupa ce activistii pentru…

16 minute ago

Chinezii se lauda ca ar fi inventat o baterie auto care se poate incarca in doar zece minute, asigurand o autonomie de aproape o mie de kilometri

Cercetatorii chinezi sustin ca ar fi dezvoltat o baterie auto revolutionara care se poate incarca…

19 minute ago

Colectia de monede a unui magnat danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

33 de minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

34 de minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

40 de minute ago