Incidente violente in Franta, dupa ce un migrant a atacat cu TOPORUL un grup de tineri. Localnicii francezi au reactionat DUR – VIDEO

externe

Cel putin patru oameni au fost raniti in timpul unei confruntari violente in Corsica, intre localnici francezi si „straini”, scrie presa franceza. Peste 100 de politisti au fost trimisi la fata locului pentru a calma lucrurile.

Conflictul a avut loc in localitatea Sisco, sambata dupa amiaza, informeaza France 3 Corsica.

Scandalul a izbucnit dupa ce cativa turisti au fotografiat un grup de zece nord-africani care erau la plaja. Africanii au cerut sa nu fie pozati, insa nu au fost ascultati, astfel incat unul dintre africani a atacat cu un topor in mana un grup de tineri corsicani aflati pe plaja. Conflictul a escaladat,  trei masini ale africanilor fiind incendiate.

In jur de 40 de corsicani au atacat doua familii de marocani de pe insula. Localnicii au aruncat cu pietre si sticle in marocani.

corsica2

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a confirmat incidentul, insa nu a specificat nationalitatea celor atacati, spunand doar ca acestia sunt „straini”. „Patru oameni au fost raniti, inclusiv o femeie gravida, acestia fiind dusi la spital”, a precizat ministrul.

Bernard Cazeneuve a facu apel la „calm” si le-a cerut locuitorilor sa de-a dovada de „responsabilitate”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: