Inconstienta criminala. O noua metoda de fentare a controlului de la granita. Anuntul unui politist din Timisoara: „Romani ce pun in pericol romanii”

news

Dan Vasile, un politist din Timisoara, fost ofiter la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna, anunta o noua metoda prin care romani reveniti din Germania si Italia incearca sa fenteze intrarea in izolare sau in carantina.

Cum situatiile deosebite atrag tot felul de oportunisti, uite ca am trait sa vedem si romani ce pun in pericol romanii.

Un prieten si om de incredere pentru mine mi-a trimis urmatorul mesaj: ‘am oprit masina intr’o statie de combustibil Shell de pe autostrada M5, din directia Szeged spre Budapesta si am putut observa masini inmatriculate in Germania si Italia ce lasa romani pe jos in parcarea unde am oprit si eu. Dupa un timp apar autocare inmatriculate in Romania, ce fac curse regulate si probabil ii transporta in Romania ca fiind calatori in Ungaria, iti trimit locatia si poze’.

Dupa aia ne miram ca se are in vedere inchiderea frontierelor daca situatia degenereaza. Stati in casa oameni buni”, anunta Vasile pe Facebook.

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat joi ca au fost inregistrate 21 de dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor si doua dosare penale pentru infractiunea de comunicare de informatii false.

Aceeasi sursa informeaza ca mai multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia au fost inchise temporar incepand de joi, ora 8,00:

* PTF Vrbica – Valcani (specific rutier);

* PTF Nakovo – Lunga (specific rutier);

* PTF Jasa Tomic – Foeni (specific rutier);

* PTF Kaludjerovo – Naidas (specific rutier);

* PTF Golubac – Moldova Noua (specific rutier/ naval);

* PTF Kladovo – Drobeta Turnu Severin (specific naval);

* PTF Kusjak – Portile de Fier II (rutier)

Masura a fost instituita de autoritatile din Republica Serbia in vederea protejarii sanatatii cetatenilor din cele doua state, in contextul extinderii infectiei cu COVID-19, mentioneaza GCS.

Traficul de frontiera intre cele doua tari va continua in conditii normale prin PTF Stamora Moravita (judetul Timis), PTF Jimbolia (judetul Timis) si PTF Portile de Fier I (judetul Mehedinti).

Mai mult despre:

Comentarii: