„Incredibil, la ce-i duce mintilele alea pesediste, puse pe praduiala!”. O noua masura anuntata de Dragnea starneste revolta

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica, ca intentioneaza sa elimine comisionul de 2,5% pe care il au administratorii privati ai Pilonului II de pensii. Aceasta noua masura ascunde in schimb cu totul altceva.

„Dupa jalnica tentativa de decredibilizare a Pilonului II de pensii, PSDistii vint cu o noua manevra, atacandu-ne viitoarul, de dragul buzunarelor lor, pe toate fronturile: vrea sa-i lase pe administratorii de fonduri private de pensii, fara comision. Adica vrea sa le ia profitul reglementat, adica chiar motivatia de a administra sumele din Pilonul II. Fara administratori, guvernul va trebui mai apoi sa ‘intervina’ si sa le administreze el. Nationalizandu-le.

Incredibil, cat sunt de ticalosi! Incredibil, la ce-i duce mintilele alea pesediste, puse pe praduiala!

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat la Antena 3 aseara ca ia in calcul eliminarea comisionului de 2,5% primit de companiile private care administreaza Pilonul II de pensii. Cica ‘din pensiile romanilor se ia 2,5% fara se faca ceva’. Auzi manipulare, ‘fara sa se faca ceva’!”, a transmis Ciprian Ciucu, vicepresedinte PNL Bucuresti.

Liviu Dragnea a anuntat, la Antena 3, ca guvernul vrea sa elimine comisionul administratorilor privati.

„Din banii cu care contribuiti dvs., acesti administratori privati opresc un comision de 2,5%. El a fost aprobat, decis, legiferat la inceput. Au spus: dati-ne acest 2,5% comision ca sa ne organizam, constituim. Discutam de 10 ani. In 10 ani de zile au fost suficienti bani si i-au ajutat sa se organizeze. Eu cred ca e suficient.

Acesti bani sa nu mai fie luati din contributia dvs., e foarte simplu. Dumneata dai 100 lei la fondul X, la pilonul 2, si nu se acumuleaza decat 97,5 lei. Adica vrem sa va dam mai multi bani, asta e tot. Nu e nicio actiune indreptata impotriva administratorului pentru fondurile de pensii, nu se nationalizeaza, e vorba de eficientizare, de aceste reglaje… ceea ce cred ca nu e rau”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: