Inculpatii Ghita si Andronic au lansat o noua mizerie impotriva Laurei Codruta Kovesi. Replica transanta a sefei DNA: „Este o minciuna incalificabila”

news

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a negat, miercuri, ca ar fi primit bani de la Sebastian Ghita pemtru a-si cumpara o masina. „Este o minciuna incalificabila”, a precizat Kovesi.

„Faptul ca am primit bani de la Sebastian Ghita este o minciuna incalificabila si prin urmare, in mod categoric, voi urma caile legale”, a declarat Kovesi pentru Antena 3.

Fostul deputat Sebastian Ghita a precizat, miercuri, ca i-ar fi dat bani lui Florian Coldea ca sa-i dea Laurei Codruta Kovesi pentru ca aceasta sa isi cumpere o masina, bani care nu ar mai fi fost returnati de procurorul-sef DNA.

„Confirm dezvaluirea lui Andronic, este reala, i-am dat banii lui Kovesi pentru masina, banii nu au mai fost returnati”, a precizat Sebastian Ghita, pentru Antena 3.

Afirmatiile fostului deputat vin dupa ce jurnalistul Dan Andronic a declarat ca Sebastian Ghita i-a povestit ca Laura Codruta Kovesi a vrut sa isi cumpere o masina, in timp ce era la Bruxelles, ca inalt reprezentant al Ministerului Justitiei pentru relatia cu Comisia Europeana in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana.

Laura Codruta Kovesi nu ar fi avut insa bani suficienti, mai avand nevoie de 7.000 de euro.

Drept urmare, Florian Coldea ar fi apelat la omul de afaceri Sebastian Ghita ca sa faca rost de restul de bani pentru Laura Codruta Kovesi. Iar Sebastian Ghita i-ar fi dat 7.000 de euro cash lui Florian Coldea ca sa-i dea Laurei Codruta Kovesi pentru a-si completa restul sumei necesare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: