Inculpatul Andronic simte ca i-a venit apa la moara cu ajutorul lui Tudorel Toader: „Kovesi, am o veste proasta”

news

Afaceristul Dan Andronic, patronul EVZ, inculpat si trimis in judecata de DNA in mai multe dosare de coruptie, lanseaza noi amenintari la adresa Laurei Codruta Kovesi.

„Sunt extrem de curios daca procurorii care s-au revoltat impotriva anchetelor interne ordonate de Kovesi vor avea curaj sa povesteasca CSM in cate dosare a intervenit sefa DNA direct, dar mai ales daca le-a cerut in mod expres sa aresteze anumite persoane.

Eu am auzit cel putin trei nume vehiculate in ultima perioada, nume importante, iar scandalul din DNA este mult mai vechi. Ceea ce vedem este frica lui Kovesi de blastamatiile pe care le-a facut impreuna cu Florian Coldea.

Baza lui reala este ceea ce v-am spus mai sus. Nu de alta, dar vreau sa stiu daca eram pe lista.

Kovesi, am o veste proasta: Tocmai ai fost scoasa de pe lista celor care fac parte din Operatiunea ‘Noi suntem Statul!’.

Hai fratilor, terminati cu scandalul ca mai am cateva episoade cu Arhiva SIPA”, a scris Andronic pe Facebook.

Tudorel Toader a anuntat, luni, ca a cerut Inspectiei Judiciare sa efectueze un control la DNA.

„Sper sa se constate ca nu avem o justitie selectiva. Sper sa se constate faptul ca sesizarile, cauzele deduse spre urmarirea penala au fost solutionate cu celeritate, (…) sa raspundem acelor cerinte de solutionare a cauzelor intr-un termen rezonabil si in acelasi timp mai sper sa se respecte si cronologia solutionarii in functie de cronologia inregistrarii. Noi avem nevoie de o justitie dreapta. Sustinem prevenirea faptelor de coruptie, dar ca ministru al Justitiei sunt obligat sa nu vad numai partea pozitiva, faptul ca multi inculpati sunt descoperiti si condamnati, sa vad si partea negativa, sa vad si faptul ca, din pacate, multi cetateni, multi romani, sunt arestati, sunt urmariti penal, sunt anchetati, trimisi in judecata, eventual si condamnati, pentru ca ulterior sa se constate ca sunt nevinovati, ceea ce este o adevarata tragedie si este o pata neagra pentru Justitia din Romania”, a declarat luni Tudorel Toader.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: