Inculpatul Ponta se cere singur SEF al Camerei Deputatilor: „Sper ca Dragnea sa ma sustina”

politica

Victor Ponta a anuntat, luni, ca isi doreste functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Dragnea a declarat anterior ca Ponta „indeplineste conditiile pentru toate functiile”.

„Sper sa fiu votat de catre colegii mei, iar Liviu Dragnea sa ma sustina”, a declarat¬†Ponta, confirmand ca va candida in partid pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca marti se va anunta decizia partidului referitoare la sefia Camerei Deputatilor, in conditiile in care in cursul zilei de luni se va lua act in plenul acestui for legislativ de vacantarea postului.

„99,99%, astazi, se va luat act de vacantarea postului de presedinte al Camerei Deputatilor. Maine o sa luam decizia pe care o sa o anuntam, in Comitetul Executiv sau in Biroul Permanent”, a raspuns Dragnea unei intrebari pe aceasta tema, dupa intalnirea cu presedintele Parlamentului din Republica Moldova, Andrian Candu.

El a precizat ca nu este interesat de aceasta functie, ci de cea de presedinte al PSD si spera ca, impreuna colegii, sa castige alegerile parlamentare.

„Nu-mi doresc asta, pentru mine imi doresc in continuare functia de presedinte al PSD si functia de castigator, impreuna cu colegii mei, a alegerilor parlamentare. Astea sunt cele mai importante functii. Si, de fapt, functia principala pe care o va avea fiecare membru de partid in frunte cu mine va fi aceea de soldat in transeele politicii pana la alegerile parlamentare. Raspunsul este nu”, a afirmat Dragnea.

Intrebat daca Victor Ponta ar putea sa fie presedintele Camerei Deputatilor, Dragnea a spus ca acesta indeplineste conditiile „pentru toate functiile”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: