Incurajat de succesul din turul intai, Badalau anunta motiune de cenzura: „PSD va prelua guvernarea”

politica

Senatorul PSD Niculae Badalau a anuntat ca, impreuna cu o echipa de colegi din partid, pregateste o motiune de cenzura care va fi depusa in luna februarie, iar in acest fel este convins ca social-democratii vor prelua din nou guvernarea.

„In momentul asta, cu o echipa de colegi pregatim motiunea din februarie si din februarie eu sunt convins ca PSD va prelua guvernarea si vom avea o guvernare in continuare pentru oameni”, a declarat, luni la sediul PSD, Niculae Badalau, citat de Mediafax.

La inceputul saptamanii trecute, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat ca PSD, care acum este in Opozitie, va pregati o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, insa ii lasa pe cei de la PNL „sa treaca luna de miere”.

„Acesta e rolul Opozitiei, nu e normal sa se sa realizeze o motiune de cenzura? Ii lasam sa treaca luna de miere. Pe temele pe care ni le vor da dansii ( realizarea motiunii – n.r)”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Badalau a reusit sa scoata in Giugiu unul dintre cele mai mari scoruri pentru Viorica Dancila. Ea s-a clasat pe primul loc in judetul Giurgiu, dupa ce a fost votata de 48.571 de persoane (42,8%), pe locul doi aflandu-se Klaus Iohannis cu 34.570 de voturi (30,49%), iar pe trei, Mircea Diaconu cu 11.208 voturi (9,88%) potrivit rezultatelor prezentate de AEP.

Mai mult despre: ,

Comentarii: