politica

„Incurca-i, drace!”. Premierul Orban se amuza de ciomageala din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost intrebat, marti, daca se teme de o revenire a PSD cu Marcel Ciolacu la conducere si a inceput sa rada. ”Stiti vorba aia: «Incurca-i drace»”, a afirmat liderul liberal.

Ludovic Orban a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa, daca se teme de revenirea unui PSD mai puternic cu Marcel Ciolacu la conducere si a inceput sa rada.

”Nu hotaram noi cine-i presedinte la PSD, dar stiti vorba aia: «Incurca-i drace»”, a raspuns liderul PNL, citat de news.ro.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste marti intr-o sedinta in care este asteptata demisia liderului partidului Viorica Dancila, ca urmare a rezultatului slab pe care aceasta l-a obtinut la alegerile prezidentiale.

De asemenea, este posibil sa fie solicitata si demisia altor lideri ai partidului, in conditiile in care mai multi dintre cei care au reactionat luni, dupa anuntarea rezultatului scrutinului prezidential, au facut referire la necesitatea mai mutor demisii si a unui nou inceput pentru PSD.

In plus, se discuta despre prluarea conducerii interimare a partidului de catre presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Reactia garzilor de corp dupa ce premierul Slovaciei a fost impuscat. Aliatii lui Robert Fico lanseaza atacuri dure la adresa jurnalistilor si a opozitiei – Video

Publicatia Pravda din Slovacia a dat publicitatii imagini cu momentul in care garzile de corp…

22 de secunde ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

41 de minute ago

A fost impuscat premierul Slovaciei. Au fost cel putin trei focuri de arma

Premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova dupa o sedinta de guvern, el  a…

59 de minute ago

Militarii rusi au oprit traficul auto pentru a ataca cu rachete Grad regiunea Harkov din Ucraina. Soferii privesc „spectacolul” din masini – Video

Imagini ireale publicate chiar de armata Rusiei pe retelele de socializare. In mijlocul unei sosele…

O oră ago

Falsitatea „reformelor” lui Ciolacu, evidentiata de Comisia Europeana: „Deficitul guvernamental se va inrautati semnificativ”

Comisia Europeana avertizeaza ca deficitul guvernamental va urca la 6,9% din PIB in 2024 si…

O oră ago