Indicatiile lui Dragnea pentru candidatii PSD: „Sa nu MINTITI”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a indemnat vineri, la Alexandria, pe candidatii social-democrati din Teleorman la alegerile locale, sa semneze un „contract social” cu cetatenii, sa respecte toate criteriile din codul de integritate si sa nu faca promisiuni electorale ce nu pot fi realizate.

Liviu Dragnea le-a mai spus candidatilor PSD din Teleorman sa nu uite principiile partidului si sa prezinte programul lor de dezvoltare a localitatilor pentru urmatorii ani.

„Nu candidati nici pentru voi, nici pentru partid. Candidati pentru oamenii pe care vreti sa-i reprezentati. (…) Ceea ce va caracterizeaza si pe voi si pe mine si marea masa a PSD-ului este dragostea de oameni. Ne intereseaza ce se intampla cu oamenii. (…)Vreau, de asemenea, sa nu uitati ca trebuie sa semnati in mod public contractul social cu cetatenii din comunitatea pe care ii reprezentati. Contract care contine doua componente importante: angajamentul de integritate si anume sa respectati toate criteriile din codul de integritate precum si programul de dezvoltare al localitatii respective”, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a adaugat ca programele candidatilor trebuie sa contina lucruri ce pot fi realizate.

„Va reamintesc al doilea principiu important pe care l-am avut tot timpul in vedere noi toti: sa nu mintim si sa nu puneti in programele dumneavoastra lucruri care nu sunteti siguri ca se pot realiza. Asta ne-a ajutat si v-a ajutat mereu ca in fiecare campanie sa mergem cu fruntea sus, sa nu ne arate lumea cu degetul, ca am fost mincinosi, ca am promis marea cu sarea si ca nu am facut nimic”, a afirmat social-democratul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: