news

Infectatul Marcel Pavel a cantat din „Matei Bals” in direct la Gadea in emisiune: „Cant mai incet ca ii trezesc pe pacienti”

Moment halucinant in emisiunea lui Mihai Gadea, „Sinteza zilei”. Contactat de Gadea pentru a povesti cum s-a infectat cu COVID-19, Marcel Pavel a inceput sa cante din spitalul „Matei Bals”.

„Sa incep cu un mesaj pozitiv celor care ma iubesc”, si-a inceput Pavel interventia in emisiune. Apoi, inclusiv spre surprinderea lui Gadea, Marcel Pavel a inceput sa cante la telefon.

„Sufletul mi-e greu, trist si singur ma simt mereu/ Zana mea frumoasa din povesti, in visele mele stralucesti”, a cantat Marcel Pavel.

El a spus apoi ca nu a cantat cum trebuie de teama sa nu ii trezeasca pe ceilalti pacienti.

„Scuzati, nu mi-am incalzit vocea. Cant mai incet ca ii trezesc pe pacienti. Este noul meu single”, a mentionat Pavel.

El a relatat apoi cum a aflat ca este infectat cu COVID-19.

„Acum 5 zile a aparut pneumonia, dupa filmari. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru ca sunt luminile acelea. Noi avem o camera unde stam toti si ne relaxam. Acolo stam cate doua ore si sunt 17 grade, deci o diferenta de 23 de grade.

Si aici a fost o problema ca eu am facut soc termic. Nu mi-am dat seama, ca de obicei ma feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decat cu aer conditionat ca altfel de sufoci. Si iata ca am primit o dubla pneumonie. Prima data am avut o sinuzita, au fost afectate caile respiratorii superioare, apoi s-a lasat pe piept totul si s-a descoperit, pentru ca am avut inspiratia sa fac o investigatie pulmonara, ca am dubla pneumonie”, a povestit Marcel Pavel.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa
Tags: marcel pavel

Recent Posts

Cinci ciudatenii stridente ale atacului de la Moscova: „Versiunea oficiala a autoritatilor ruse nu are nicio credibilitate”

Nexta, publicatie de limba rusa independenta, a scos in evidenta cinci ciudatenii evidente in legatura…

2 ore ago

Firea, iritata la Antena 3: „Este incredibil ca Nicusor Dan are un procent atat de mare. Voi munci de 10 ori mai mult”

Gabriela Firea si-a facut din nou aparitia la Antena 3, post controlat de protectorul ei…

7 ore ago

PSD si-a gasit candidat la Constanta: „Am facut bani mai cu bisnita, mai cu camata, mai cu stanga, mai cu dreapta”. Este prietenul interlopului Dinicu (Ferma Dacilor)

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a fost desemnat de PSD candidat la…

16 ore ago

Doua grupuri de elevi de la acelasi liceu din Arad s-au incaierat pe strada. Un adolescent a ajuns la spital

Mai multi elevi de la un liceu din Arad s-au luat la bataie, miercuri, pe…

14 ore ago