Informatie din Teleorman: „Liviu Dragnea este ofiter de informatii. A intrat in Servicii in 2003. Fratele lui l-a ajutat”

politica

Jurnalista Carmen Dumitrescu de la „Liber in Teleorman”, afirma ca Teleorman circula o „barfa veche”, credibila, potrivit careia Liviu Dragnea ar fi „ofiter de informatii”. El a fost introdus intr-un serviciu de informatii de catre fratele sau, care a avut pozitii importante in astfel de structuri.

Cel mai probabil, serviciul de informatii la care jurnalista face referire este cel al Ministerului de Interne, cel supranumit „Doi si-un sfert”

„In Teleorman e o barfa veche despre Dragnea. Una pe care eu o cred. Cu niste obiectii, dar o cred. Voi faceti ce vreti.

Acum ceva timp am avut o discutie cu o persoana care a participat la procesul de privatizare al Teldrum. M-a rugat sa-i pastrez anonimatul si eu nu incalc regula asta. Dar e o persoana de super incredere, care nu mananca ciuperci. Si persoana aia mi-a zis asa: ‘Dragnea e ofiter de informatii. A intrat in Servicii prin 2003. De altfel, stiu ca Teldrum urma sa cotizeze acolo. Nu stiu detalii legate de faptul asta, dar cred ca a si cotizat. Fratele lui l-a ajutat (fratele lui Boss a fost un big shot prin serviciile teleormanene).’

Am scris despre asta atunci. Dar n-a citit nimeni. La fel cum n-a citit nimeni despre partidele lui de tenis cu ‘Vulpea’.

Si-atunci de ce suntem surprinsi ca omul are discutii de taina cu un ofiter de informatii? A! Ca e prost si nu tace… asta e dovada ca el nu e unul bun. Dar nu-i asa ca daca analizam evolutia lui prin prisma asta, totul (dar totul) are sens? Chiar si statul paralel? Nu al nostru. Al lor”, a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook.

Dragnea a povestit, miercuri, la Antena 3 ca un ofiter al serviciilor secrete i-a spus ca a participat la o intalnire cu sefii unor institutii, iar acestia vorbeau ca au “rezolvat un judecator” din dosarul sau privind angajarile fictive si vor lucra in continuare pentru a-i face sa-l condamne.

“Este un ofiter, nu ii dau numele pentru ca sunt un om de caracter, care mi-a zis ca a participat intamplator la o discutie cu niste sefi din niste institutii si care au zis “Domnule, deocamdata am rezolvat doar un judecator, dar lucram in continuare”. Eu nu ii dau numele, este militar, daca tine la onoarea militara si nu are mize mici si nu vrea sa stea cu piatra asta pe inima toata viata, poate ar fi bine sa iasa sa spuna lucrurile astea, pentru ca maine ar putea sa i se intample lui asa ceva”, a mai spus liderul social-democratilor.

Liviu Dragnea a spus ca ofiterul este de serviciile secrete si este activ.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: