Informatii surprinzatoare din CULISELE divortului Elenei Basescu. Cum s-a ajuns pana aici

life

Elena Basescu este cea care a initiat actele de divort, iar Syda ar fi acceptat notarul propus de ea – sora ei, Ioana Basescu. Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au separat pe cale amiabila, fara scandal si au decis sa aiba custodie comuna, fara restrictii, asupra celor doi copii pe care ii au impreuna, scrie Libertatea.ro.

Elena Basescu a divortat dupa patru ani de la nunta, timp in care au facut doi copii. Elena si sotul ei, Bogdan Ionescu, zis „Syda”, au divortat.

Fiica fostului presedinte si Syda au divortat la notar, dupa patru ani de la nunta. Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au separat pe cale amiabila, fara scandal si au decis sa aiba custodie comuna, fara restrictii, asupra celor doi copii pe care ii au impreuna.

Cat despre avere, spun surse apropiate familiei Basescu, Elena si Bogdan au decis sa nu faca partaj si sa lase casa in care au locuit impreuna, pana acum, celor doi mostenitori. Se pare ca fiica fostului presedinte si cei mici vor continua sa locuiasca in „casa conjugala”, iar Bogdan Ionescu s-a mutat, deja, intr-un apartament.

Dovada ca sotii Ionescu-Basescu s-au inteles pe deplin asupra conditiilor privind separarea sta si faptul ca EBA nu ar fi cerut pensie alimentara de la cel care i-a fost sot timp de patru ani.

Potrivit acelorasi surse apropiate celor doi, cea care a initiat actele de divort este Elena Basescu si, mai mult, Syda ar fi acceptat notarul propus de ea – sora ei, Ioana Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: