Infractorul Dragnea lauda actiunile lui Tudorel Toader impotriva procurorului general. Declaratia sefului PSD la finalul CEX

politica

Evaluarea procurorului general Augustin Lazar este total indreptatita, a declarat presedintele PSD Liviu Dragnea, spunand ca poate acesta nu a gresit nimic si la finalul procedurii de evaluare va iesi „FB” (calificativul „Foarte bine”, n.r.).

Dragnea a fost intrebat sambata seara de jurnalisti despre declansarea, de catre ministrul Justitiei Tudorel Toader, a procedurii de evaluare a activitatii procurorului general Augustin Lazar. El a spus ca din punctul sau de vedere, aceasta evaluare este total indreptatita.

„Eu cred ca este total indreptatita evaluarea. O evaluare nu inseamna neaparat ca a gresit. Poate ca dupa evaluare va iesi <> (calificativul „Foarte bine”, n.r.)”, a spus Dragnea, citat de news.ro.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat in 25 august, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar. In replica, procurorul general afirma ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare, dar ca tema protocoalelor ”este falsa”.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: