Infrangere majora pentru Dragnea. Primarii PSD n-au vrut sa discute de Toader, i-au sarit in cap ca i-a lasat fara bani de salarii

politica

Desi Liviu Dragnea a anuntat ca PSD decide azi daca il mai sprijina sau nu pe ministrul Justitiei Tudorel Toader, subiectul nici macar nu a mai apucat sa fie discutat. Primarii din conducerea partidului au venit cu problemele reale cu care se confrunta dupa ce Guvernul nu a reusit nici pana acum sa treaca bugetul pe 2019.

Dancila a fost cea care a iesit la declaratii, singura, fara seful PSD. Ea a spus ca probabil Dragnea are motivele lui sa il conteste pe Toader, insa subiectul nu a fost discutat, pentru ca la acest moment prioritatea este sa existe un buget in vigoare.

„Nu am discutat despre ministrul Justitiei, nu am avut discutii legate de justitie”, a spus Dancila, adaugand ca ea are si alte interese, nu doar justitia.

La intrarea la sedinta PSD, liderii social-democrati au venit cu mesaje impartite in legatura cu activitatea ministrului Justitiei. Insa liderii locali au vorbit in special despre problemele pe care le au pentru ca nu exista inca un buget pe anul in curs, desi deja s-a dus un sfer din el.

„Nu avem bani de salarii, este foarte grav. La Primaria Sector 3, din cauza faptului ca bugetul nu e in vigoare, activitatea e grav afectata”, a declarat Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

Intrebat cui apartine vina, acesta a raspuns: „Cred ca e ceva impartit, fie vorba intre noi discutia pe buget trebuia sa fie in octombrie-noiembrie, nu acum. Cine trebuie sa promoveze bugetul? Este intrebare retorica, la intrebari retorice evit sa raspund”, a mai spus acesta.

Intrebat cum va plati salariile, edilul a afirmat: „Pentru luna februarie am cerut o cota din TVA mai mare pentru a avea bani de salarii, pentru martie ce va intra speram sa avem bani pentru salarii si contributii”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: