Bucurestenii vor INGHETA la iarna. „Specialistii” lui Firea, numiti in CA la RADET: Un fost ofiter de politie si un specialist in „arta psihoterapiei”

politica

PSD a impus, luni, sase noi membri ai Consiliului de Administratie al RADET, dintre care foarte putini sunt specialisti in domeniu. Lista a fost sustinuta de primarul Gabriela Firea.

Sorin Chirita, Andrei Calin Anastasiu, Virgil Paun, Marian Dobrin, Nicolae Rotileanu si Claudiu Cretu sunt noii membri ai Consiliului de Administratie al RADET, toti fiind propusi de PSD-ALDE, acestia urmand a avea un mandat de cel mult sase luni.

Dintre acesgtia se remarca Claudiu Cretu, care a fost ofiter de politie, si Sorin Chirita, consilier personal al Gabrielei Firea. Chirita are pregatire in „arta psihoterapiei”, in „securitate comunitara si terorism” si in inca vreo 36 de alte domenii. Mai putin in termoficare.

Consilierul general Ciprian Ciucu a oferit detalii savuroase din CV-urile celor sase. El a mentionat ca acestea le-au fost inmanate consilierilor cu cinci minute inaintea votului.

„Firea nu si-a asumat politic numirile cand i s-a cerut asta, dar i-a impus la vot. Azi, in ziua votului, cu 5 minute inaintea votului, ni s-au bagat pe sub nas CV-urile celor propusi. Desi RADET este in subordinea Consiliului General, nu a primaritei… V-am promis transparenta, asa ca va analizez pe scurt, CV-urile primite acum 5 minute:

1. Cretu-Sarbu Claudiu Ionut – La baza ofiter MAI, facultatea de politie, reconvertit in specialist control intern managerial;
2. Paun Virgil – inginer termoficare. Tipul este din sistem, CV-ul nu e impresionant;
3. Nicolae Rotileanu – acesta-i specializat in consilii de administratie. Buna painea asta… a fost in consilii de administratie la Loteria Romana, Hidroelectrica, CN Administratia Porturilor Maritime Constanta, Fondul Proprietatea. Fost penelist, sinecurist al lui Gerea si Tariceanu…;
4. Anastasiu Andrei Calin – pensionar, om din sistem, specialist, viceprimar prin 92;
5. Chirita Sorin – Angajat al ARD Sud-Est, coordonator Pol de crestere Constanta, economist. Ca fapt divers, are vreo doua certificate in “arta psihoterapiei. Psihoterapie si arta”, dar, pentru conformitate are si unul in urbanism si amenajarea teritoriului. Si master in Securitatea Comunitara si Terorism!!! Si in terapia familiei si cuplului si in achizitii publice si in managementul infrastrucurilor critice. A studiat si la Spiru Haret si la Biotera si la Danubius din Galati si la Academia Navala Mircea cel Batran. Pe bune, omul e un geniu. Are 38!!!! De diplome universitare si certificate!!! Si e si mediator. Si evaluator imibiliar! Trebuie sa-l cunosc! Cu totii trebuie sa-l cunoastem!
6. Dobrin Marian – energetician, politehnist. 17 certificate de cursuri in general OK, in management. E doctor inginer.

Daca va va fi frig la iarana, sunati-l pe Chirita…”, a scris Ciucu pe Facebook.

Conducerea RADET a demisionat saptamana trecuta si a anuntat ca Primaria Capitalei i-a cerut acest lucru, cei care si-au prezentat demisiile fiind Gabriel Dumitrascu, presedintele Consiliului de Administratie al RADET si alti patru membri, directorul general al regiei urmand sa paraseasca functia incepand cu luna septembrie. Mandatele conducerii RADET au inceput in urma cu 15 luni si ar fi urmat sa se incheie in anul 2019.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: