Ingrid Mocanu a rupt-o cu Dragnea si Dancila. Premierul este catalogata „retardata”, la „limita limitelor cu intelectul”

news

Ingrid Mocanu, una dintre invitatii de casa ai postului Antena 3, a lansat un atac extrem de violent la adresa lui Liviu Dragnea si a Vioricai Dancila dupa ce premierul a anuntat ca CEX ca refuza sa adopte o ordonanta de amnistie si gratiere.

Ingrid Mocanu, condamnata in prima instanta la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul ANRP, s-a transformat brusc dintr-o admiratoare a lui Liviu Dragnea in inamica a acestuia. Ea s-a enervat dupa ce a aflat ca Dancila nu este de acord cu ordonanta de amnistie si gratiere.

„Problema PSD – ului si a lui Dragnea nu este coruptia, ci prostia, ajunsa chiar la rang de virtute: nu esti prost, nu iei functii… cu cat esti mai prost, cu atat ajungi mai sus in functie. Dupa ce a numit doi premieri ai Securitatii, ultima oara s-a gandit Dragnea cu caputu sa numeasca o doamna la limita limitelor cu intelectul (nu ca primii doi erau prea mult peste).

Se aude ca ar fi zis sa se dea amnistie prin lege, de Parlament. Pai, mai tanti, uite cum sta treaba: daca adopti prin lege orice forma de amnistie si gratiere pentru orice fapta, cat timp va face ea naveta Curte Constitutionala, Parlament, Presedinte si retur, vreo cateva luni, vei avea o tara neguvernabila: toti se vor grabi sa comita toate cele de prin legea aia, daca vor sti ca oricum nu vor raspunde. Pentru acest tip de situatii s-a introdus ordonanta de urgenta in Constitutie, nu pentru prostelile voastre.

Cum si ce vorbeste Dragnea cu ei cand ii pune in functia aia, habar nu am: sunt tampiti de la inceput sau se tampesc pe parcurs, nici asta nu pot estima. Cert este ca premieri mai securisti si mai retarzi ca cei pusi de Dragnea in guvernarea cu cele mai multe voturi pentru PSD nu au existat vreodata in vreo tara.

Problema PSD nu este Dragnea azi, ci Dancila si restul premierilor pe care ii poate naste PSD – ul, care par croiti pe acelasi calapod, dat fiind ca Dragnea nu poate ocupa toate functiile in stat. Dar, paradoxal, eliminarea ei echivaleaza cu pierderea guvernarii… O Olguta sau un Codrin ori Serban, nu se califica din cauza de lipsa de Securism si plus de inteligenta si curaj.

Deci cum sa stea mica sansa care a mai ramas in lupta cu Statul Paralel in acest tip de individa care nu realizeaza absolut nicio propozitie din cele scoase pe gura si din consecintele faptelor ei si ale actelor adoptate Doar Banila mai poate salva PSD – ul”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Dancila a declarat, vineri, in cadrul CEX al PSD, referitor la OUG de amnistie si gratiere, ca „asta nu este treaba Guvernului si ca Parlamentul ar trebui sa-si asume o lege in acest sens”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: