Ingrid Mocanu, verde de invidie: „Globalistii au facut-o pe Kovesi mare procuroare europeana, cu buzunarele doldora de euroi”

news

Ingrid Mocanu, una dintre invitatele de casa ale televiziunilor de propaganda ale PSD, Antena 3 si Romania TV, sustine ca „structuri externe si interne” au reusit sa distruga „procentul electoral al PSD” iar „globalistii” au instalat-o pe Laura Codruta Kovesi in fruntea Parchetului European.

„S-a urmarit distrugerea procentului electoral al celui mai mare partid din tara, atat de catre Structurile externe, cat si de cele interne. S-a reusit! PSD-Ciol(an)acu va cobori de indata mult sub 15 %.

Pentru asta, s-a utilizat instrumentul ‘magistrati’ (acea parte santajabila si sclavii), iar celor mai harnici li s-au dat ciolane grase: de exemplu, LKC a fost facuta de globalistii care au reusit sa puna labele pe Romania mare procuroare europeana, cu buzunarele doldora de euroi.

Acum, pentru ca scopul Securitatii a fost atins, ii batjocoreste fix pe cei pe care i-a utilizat pentru atingerea scopurilor lor marsave, magistratii: vor sa le taie pensiile… probabil cat de curand si salariile.

Asa patesc cei ce accepta sa fie sclavi: electoratul anti-abuzuri ii uraste pentru ca o parte dintre ei au distrus vieti, iar electoratul Securo-marxist, asa numitii hater-i de profesie ii urasc ca au salarii si pensii ‘nesimtite’ iar ei vor doar ‘sa crape’… oricine, nu conteaza.

In timpul asta, CSM aproba in veselie amanarea pensiilor aprobate de victimele lor, pesedeii, desi magistratii marilor instante si parchete au votat pentru mentinerea normei, iar asociatiile magistratilor sunt ocupate sa urle contra Sectiei.

Poate acesti indivizi care au in ‘program’ alte interese or avea alte venituri din care traiesc si nu stim noi?”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Laura Codruta Kovesi a avut, marti, o „prestatie remarcabila” in Parlamentul European, anunta europarlamentarul Rares Bogdan.

„Prestatia doamnei Kovesi in fata membrilor Comisiei LIBE a fost remarcabila. A raspuns cu sinceritate unor intrebari grele, extrem, extrem de ancorate in realitati care cutremura Europa, a sugerat solutii si a refuzat sa faca afirmatii politice… Iar laudele pe care le-am auzit la adresa ei, la scena deschisa, cum se spune, m-au umplut de mandrie”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

„Sefa Parchetului UE, chiar acum in Comisia LIBE a Parlamentului European. Laura Codruta Kovesi a afirmat ca pentru o strategie eficienta a UE impotriva coruptiei sunt cateva conditii: Independenta sistemului judiciar, structuri puternice, specializate, de investigare, dar si actiuni concrete de prevenire, totul trebuind sa duca la recuperarea prejudiciilor.

A vorbit, de asemenea, despre educatie si schimbarea mentalitatilor si a subliniat ca pagubele nu vor fi reduse doar prin investigatii.

Kovesi: ‘Transformarea EPPO intr-o structura eficienta nu va fi usoara (…) Ne vom confrunta cu oameni puternici si periculosi… Trebuie sa ducem aceasta lupta impotriva coruptiei respectand drepturile omului’.

Mai retin ceva extrem de interesant din ce a spus sefa EPPO: o intrebare esentiala este cine va conduce aceasta abordare strategica.

…Daca tin bine minte, Curtea Europeana de Conturi a dat publicitatii o situatie din care rezulta ca in perioada 2002 – 2016 s-au pierdut, prin frauda, aproape 9 miliarde de euro”, a relatat Rares Bogdan in timpul discursului lui Kovesi.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: