Injuraturi si semne obscene in timpul intonarii imnului national. Un smecher cu bolid de lux a incercat sa intimideze #REZIST | VIDEO

opinii

Pas cu pas, infractorul Liviu Dragnea isi instaureaza dictatura in Romania. Putinele voci critice care mai apar la TV sunt agresiv amendate. In strada, protestul #rezist este sub o presiune uriasa care nu mai are nicio limita.


VIDEO: Injuraturi si semne obscene chiar in timp ce se intona imnul national in Piata Victoriei. Ce au incercat initial sa faca politistii de la Sectia 1 e scandalos.Un smecher cu bolid de lux a incercat sa intimideze protestatarii chiar in timp ce acestia intonau imnul national. Jandarmii dau amenzi tot mai mari si recunosc ca fac asta pentru a sanctiona ideile promovate de #rezist.

Nu exista respect pentru vreun principiu al democratiei sau vreo valoare nationala cand e vorba de modul cum isi impune dictatura infractorul-sef al PSD, Liviu Dragnea.

Presedintele condamnat al celui mai mare partid din Romania, delincventul care detine controlul Parlamentului si Guvernului, calca in picioare libertatea de exprimare pe toate caile atunci cand este exercitata pentru a-l critica pe el.

Dragnea s-a razbunat pe Rares Bogdan, prin slugile din CNA

 

Se intampla de mai bine de un an si zilele acestea lucrurile au devenit si mai grave. Dragnea si mafiotii au reusit deja, de luni de zile, sa lichideze profesional nume importante din presa care erau critice la adresa lui.

Patronii din media au cedat, unul dupa altul, cererilor puterii corupte de a elimina din redactiile lor ziaristii care refuzau sa faca jocurile mafiei al carei nas e astazi Dragnea.

Acolo unde nu a putut sa obtina concedieri, Dragnea a inceput sa actioneze cu alte parghii. Un caz concret este emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea TV si jurnalistul Rares Bogdan.


EDITORIAL VIDEO: Cum se razbuna Dragnea, prin diverse institutii pe care le controleaza, impotriva vocilor critice care il deranjeaza.Emisiunea aceasta ramasese aproape singura emisiune din prime-time, de la televiziunile de stiri, in care se dezbateau critic si fara menajamente derapajele actualei puteri.

Este emisiunea care a tratat cazul Belina cel mai detaliat, cu invitati foarte incomozi pentru Dragnea & co. M-am numarat printre cei invitati de Rares Bogdan sa abordeze acest subiect, alaturi de Liviu Avram, Oreste Teodorescu, Grigore Cartianu, jurnalisti pe care mafia din politica nu mai stie cum sa ii reduca la tacere.

Dupa mai multe emisiuni in care s-au spus adevaruri care ar fi trebuit sa fie prezentate pe toate televiziunile de stiri, a venit si razbunarea infractorului-sef al PSD.

Jocuri de Putere a primit o amenda uriasa, de aproape 20.000 de euro, fiind folosit ca pretext o alta emisiune pe alta tema.

Convingerea mea este ca tema pentru care CNA a aplicat amenda socanta este doar un pretext si ca motivul real al acestui gest agresiv este tonul critic, adevarul si invitatii din emisiunile care au tratat cazul Belina.

Amenda a fost impusa chiar de Radu Herjeu, fost servitor media in curtea infractorului Dan Voiculescu si apoi angajat al inculpatului fugar Sebastian Ghita, cel mai infocat sustinator al PSD din CNA.

Nu mai exista respect pentru nimic: Injuraturi si semne obscene pe imnul national

Presiunile se resimt si in strada, unde un grup restrans de protestatari #REZIST se incapataneaza sa tina piept in continuare acestei puteri putred de corupta. Oameni impotriva carora se fac lucruri care incalca orice limite, inclusiv limita respectului fata de drapel sau imnul national.

Vineri seara, in timp ce se intona ”Desteapta-te, romane!”, imnul nostru national, un smecher cu un bolid de lux sport a navalit in Piata Victoriei cu injuraturi si semne obscene, intrerupand momentul solemn.

Cand a vazut ca este filmat, smecherul a incercat sa fuga, dar a fost surprins la un semafor si intrebat de ce a injurat. Si-a continuat spectacolul, facand mai departe semne obscene, sub privirile impasibile ale jandarmilor care asistau fara nicio reactie la discutie.

Nu este primul moment de acest fel. In trecut, protestatarii #rezist s-au confruntat cu motociclisti care au intrat peste ei, in timpul protestului, sau cu alte masini din care s-au adresat cuvinte obscene, cu indivizi care veneau in piata cautand sa provoace scandal si jignind pe cei de acolo.

Jandarmeria amendeaza ideile impotriva lui Dragnea

In timp ce servitorii mafiei din CNA amendeaza jurnalistii care il deranjeaza pe Dragnea, in strada Jandarmeria Romana amendeaza in draci protestatarii pentru motive incredibile.

Saptamana aceasta un sef al unui dispozitiv de jandarmi a fost filmat cand a scapat porumbelul: ”Va legitimam si va amendam pentru ca promovati anumite idei”.
S-a intamplat in Piata Constitutiei, unde #REZIST protesta impotriva deciziei liderilor PSD de a refuza sa ridice imunitatea Rovanei Plumb, pentru ca procurorii DNA sa poata sa o ancheteze in Dosarul Belina.

Grupul #REZIST s-a deplasat si la Ministerul Justitiei pentru a cere demisia ministrului Tudorel Toader, care vrea sa impuna un pachet de legi croit de juristii lui Dragnea si menit sa stopeze lupta impotriva coruptiei, sa produca decapitarea DNA si sa faciliteze controlul politic asupra Justitiei.

In contrast total cu lipsa de reactie in fata celor care cauta sa intimideze #REZIST, in cazul protestului de la Parlament si Ministerul Justitiei, Jandarmeria Romana a intervenit in forta. Aproape fiecare protestatar a fost flancat de doi jandarmi.

Toata lumea a fost legitimata, inclusiv persoane care se oprisera doar sa vorbeasca cu unii dintre cei care protestau.


VIDEO. Jandarmul-sef recunoaste: ”Amendam anumite idei”Dictatura penalilor se va instaura complet, daca nu iesim in strada cu miile

Dictatura penalilor este aproape instaurata. Singura bariera care mai poate stopa acest proces este strada, protestul. Duminica, 1 octombrie 2017, de la ora 19.00, este organizat un nou protest in Piata Victoriei.

Este momentul cand romanii onesti pot sa dea un semnal puternic coruptilor din politica, sa renunte la legile care stopeaza lupta impotriva coruptiei si la miscarile care altereaza grav democratia. O lipsa de implicare, in acest moment cheie, echivaleaza cu predarea Romaniei in mainile gastii lui Dragnea.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: