politica

Injuraturile lui Badulescu, sanctionate de judecatori. PSD-istul trebuie sa plateasca pentru valul de calomnii la adresa lui Cristian Dide

Fostul viceprimar PSD al Capitalei, Aurelian Badulescu, a pierdut procesul de calomnie pe care i l-a intentat Cristian Dide. Astfel, Badulescu va trebui sa ii plateasca lui Dide suma de 10.000 de lei, cu titlu de reparare a prejudiciului moral cauzat prin atingerile aduse dreptului la demnitate si onoare.

Decizia a fost data marti, 24 noiembrie, de Judecatoria Sectorului 1 si poate fi contestata.

„Admite in parte actiunea formulata. Obliga paratul la plata catre reclamant a sumei de 10.000 de lei, cu titlu de reparare a prejudiciului moral cauzat prin atingerile aduse dreptului la demnitate si onoare.

Obliga paratul la plata catre reclamant a sumei de 2.105 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare, constand in taxa judiciara de timbru si onorariul de avocat Respinge in rest cererea de chemare in judecata. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”, este minuta Judecatoriei Sectorului 1.

In august 2018, cu o zi inainte de represiuena din Piata Victoriei, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu (PSD) si-a pierdut controlul in timpul unei emisiuni la B1 TV si l-a injurat pe protestatarul Cristian Dide. „Muie Cristi Dide”, a spus Badulescu de mai multe ori.

„Tu vrei sa scrii ‘muie PSD’, adica ‘muie Badulescu’, si eu sa nu-ti spun ‘muie Cristi Dide?’ Cuvantul asta cu care a umblat tovarasii lui de cardasie pe toate masinile nu a mai deranjat pe nimeni”, a spus Badulescu extrem de nervos.

Iata dialogul:

Badulescu: Si vreti sa ma jigniti, nu? Si vreti ca eu sa va respect? Ei, atunci MUIE CRISTI DIDE!

Dide: Ceea ce ati spus dumneavoastra este o ilegalitate. Conform legii 61, articolul 2, alineatul 1, dumneavoastra puteti fi sanctionat acum de Politia Romana.

Badulescu: Tu vrei sa scrii ”muie PSD”, adica ”muie Badulescu”, si eu sa nu-ti spun ”muie Cristi Dide?” Cuvantul asta cu care a umblat tovarasii lui de cardasie pe toate masinile nu a mai deranjat pe nimeni

Tudor Barbu: Domnule, se uita si copiii! Sunteti viceprimarul Capitalei!

Badulescu: Si ce daca? Eu mentin #muiedide!! De maine imi dau demisia si tot aia – #muiedide! Ce, crezi ca m-am nascut viceprimar?”

Badulescu a mai spus despre Cristi Dide ca traieste din ”cersetorie”, pentru ca primeste donatii, si l-a poreclit ”Dide Cersetoru-Donatoru”.

”Dupa ce ca esti violator si cersetor, mai esti si pervers”, i-a mai spus viceprimarul Capitalei protestatarului.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

3 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

3 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

3 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

3 ore ago