INML-ul si preotul au cerut SPAGA parintilor acestui tanar, ucis de incendiul din Colectiv

news

Parintii unuia dintre tinerii care si-au pierdut viata vineri noapte, in tragedia din clubul Colectiv, au trait una dintre cele mai mari umilinte posibile in momentul in care au ajuns la Bucuresti pentru a ridica trupul neinsufletit al fiului lor.

In varsta de 26 de ani, Valentin Fieraru este nascut in localitatea Bilcesti–Selari din judetul Arges, insa locuia in Bucuresti si lucra ca barman chiar in clubul Colectiv.

Vineri noapte, ghinionul a facut ca tanarul sa se afle la locul de munca si, din nefericire, a murit in momentul in care incendiul a pornit.

Duminica seara, parintii lui au sosit in Bucuresti pentru a-i ridica trupul neinsufletit. Oamenii au mers la INML, unde au avut parte de o umilinta in adevaratul sens al cuvantului. Initial, li s-a spus ca sicriele vor fi gratuite si ca Guvernul va suporta toate cheltuielile de inmormantare.

Fals! Parintii lui Valentin s-au vazut nevoiti sa scoata din buzunar 1.700 de lei, bani pe care nu ii aveau si pe care i-au imprumutat de la o cunostinta. Asta nu e tot! Cei doi s-au vazut nevoiti sa ofere si o „atentie” angajatilor de la INML care au spalat trupul fiului lor, anunta Stirile PRO TV.

Preotul din sat a refuzat sa il inmormanteze!

Cosmarul, umilinta si bataia de joc aveau sa continue si luni dimineata. Intorsi in satul Bilcesti–Selari, parintii barmanului s-au lovit de refuzul categoric al preotului, acesta refuzand sa-l ingroape pe Valentin. Motivul? Nu aveau banii necesari pentru slujba de inmormantare. Din fericire, in ajutorul lor a sarit patronul tatalui lui Valentin, care a platit pentru cele necesare. Mai mult, acesta a trimis cativa barbati, care au sapat groapa, pentru ca familia sa nu fie nevoita sa plateasca si pentru asta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: