Innebunesc Gadea si Ciuvica. Augustin Lazar revine in prim-plan, Maia Sandu: „De un astfel de procuror avem nevoie”

news

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, anunta ca fostul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, se va implica in reforma justitiei din Republica Moldova. El ar putea sa devina consilier al Maiei Sandu.

„Am avut deosebita onoare sa am o intrevedere cu domnul Augustin Lazar, fost Procuror General al Romaniei, un mare promotor al independentei sistemului judiciar si al consolidarii statului de drept din Romania.

Am discutat despre planurile noastre privind reformarea justitiei si lupta impotriva coruptiei. Domnia sa a impartasit mai multe aspecte din propria experienta in calitate de sef al Ministerului Public, dar si a apreciat pozitiv initiativele noastre de reformare a organelor procuraturii. Insa m-a bucurat si mai mult faptul ca domnia sa si-a exprimat de principiu disponibilitatea de a se implica in echipa de consiliere pentru promovarea reformei justitiei din tara noastra.

Schimbarile reale pot fi posibile doar cu sprijinul unor oameni integri, care dau dovada de fermitate si curaj in lupta cu spalarea banilor si coruptia mare. De un astfel de procuror avem nevoie in Republica Moldova si speram sa ne putem baza si pe experienta si profesionalismul unor oameni ca Augustin Lazar”, anunta Maia Sandu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: