Innebuneste Firea. Marcel Vela: „Ce se intampla acum in traficul din Bucuresti este de neacceptat”

news

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a avut un discurs foarte dur, joi, fata de modul in care este gestionat traficul din Bucuresti. Gabriela Firea a promis, in campania electorala pentru Primaria Bucuresti, ca va „revolutiona” traficul din Bucuresti.

Vela a declarat ca are in plan o intalnire cu consilierii din Bucuresti si cu Gabriela Firea pentru a vedea ce se face in legatura cu sistematizarea rutiera.

„Ce se intampla acum in Bucuresti este de neacceptat. Petrece doua ore in trafic zilnic, asta inseamna doua luni pierdute pe an. Este inacceptabil ca intr-o capitala europea un compatriot sa petreaca in trafic atat de mult timp. Pot fi rezolvate printr-o reorganizare, prin fluidizare, macar o parte din probleme.

Politia rutieraa actioneaza asupra efectului, nu asupra cauzei. Indiferent cati politisti rutieri sunt in strada, problema exista in continuare. Cu acest dialog doresc sa rezolvam si probleme de fond, ca bucuresteanul sa nu mai petreaca atat de mult timp in trafic”, a declarat Vela intr-o conferinta de presa.

Mai mult despre: ,

Comentarii: