Inregistrare VIDEO. Consilieri PSD, despre FIREA: „E capiata/ Asa i-a spus Pandele”. Cum se implica primarul Capitalei in jocuri de culise

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a implicat puternic in negocierile de culise pentru sefia Consiliului Judetean Ilfov. In timp ce Bucurestiul era sub ape, Firea era atat de preocupata de ce se intampla la Ilfiv incat un consilier PSD a spus ca „este capiata”.

Liberalul Marian Petrache a castigat mandatul dupa doua sedinte suspendate din lipsa de cvorum, o intalnire de constituire de consiliu judetean care s-a intins pe parcursul a opt ore si multe pauze de consultari. Majoritatea liberalilor, formata alaturi de PMP, era fragila, asa ca social-democratii au incercat tot felul de tertipuri pentru a inclina balanta in favoarea lor, informeaza Digi24.

„Victor Neagu: Cu doamna (Gabriela Firea, presedinte PSD Ilfov – n.red.) ati vorbit?

Consiliera: Ii tot zic. Ce sa faca. E capiata.

Victor Neagu: Probabil ca dansei i-a spus Pandele ca, gata castigam. Ce dracu sa castigam, nu vedeti? Acum realitatea e ca practic vorbim numai ca sa facem galagie, dar doamna, hai sa fim realisti. Au unul in plus, au asul in mana. Prefectul a spus: Domnule, nu semna! Ca sa obtineti amanare, sa puteti face ceva. Daca tampitul ala a venit de la …

Consilier: Pana cand?

Victor Neagu: Pana cedeaza nervii lor. Daca noi plecam, astia imediat se valideaza”

Asa se negociaza presedintia unui consiliu judetean in Romania anului 2016. Este o frantura din discutia purtata de consilierul PSD Victor Neagu cu o colega din CJ Ilfov, in timpul uneia dintre pauzele de consultari.

Pauze cerute des de social-democrati, in speranta ca vor reusi sa rastoarne majoritatea fragila formata de PNL si PMP. Pana la urma, dupa opt ore de negocieri, liberalul Marian Petrache a castigat mandatul de presedinte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: