Inregistrarea completa a incidentului de la Iasi cu Ciolos. Propaganda PSD a denaturat sensul celor intamplate

news

Propaganda PSD si cea a Kremlinului (sputnik.md) au difuzat masiv, miercuri, o stire in care se sutine ca Dacian Ciolos ar fi fost ba „umilit”, ba „flituit” de proprietara unui chiosc din Iasi. Inregistrarea integrala arata insa ca femeia era suparata pe intreaga clasa politica, in special pe cei de la conducerea tarii, care vor doar „vor doar sa suga ciolanul”.

Fostul premier Dacian Ciolos a fost apostrofat, la Iasi, in timpul campaniei de strangere de semnaturi pentru „Oameni noi in politica”,o vanzatoare invitandu-l sa plece din magazin „pentru ca isi pierde clientii”, dupa ce i-a spus cum crede ca sunt tratati romanii acasa la ei de intreaga clasa polica.

„Ciolos a fost umilit”, a scris stiripesurse.ro, patronat de Iosif Buble, sotul deputaei PSD Diana Tusa. DC Nesc, condus de BIgdan Chirieac, a scris ca Ciolos a fost „flituit”. Si organul de propaganda al Moscovei, sputnik.md, a spus ca Ciolos a fost „facut de doi bani”.

Insa inregistrarea discutiei dintre Ciolos si femeia din Iasi arata ca aceasta era suparata pe intreaga clasa politica, nu doar pe Ciolos, asa cum a incercat sa manipuleze propaganda PSD.

„Noi nu mai credem nimic ce e in aceasta tara. Am copil care a fost olimpic in aceasta tara si care a plecat datorita sistemului si birocratiei din Romania. Da? Fata mea a facut Dreptul, masteratul in Madrid si nu vrea sa profeseze in Romania. Si gata. Nu semnez nimic. Si niciodata nu voi mai merge la vot. Intotdeauna iese cine se doreste si cine trebuie sa fie la putere. Toti care ajung sus vor doar sa suga ciolanul, ajunge sa roada in asa hal incat nici maduva nu mai are ciolanul. Noi, micii investitorii, platim foarte mult pentru statul roman, nu ne da posibilitatea de a da salarii mai mari la oameni, noi platim enorm de multe dari. Si pielea. De sase luni de zile nu gasesc un salariat”, i-a spus femeia.

Eu am parinti de 70 de ani si traiesc dintr-o pensie de nimic. Lucrez ca sa pot sa ii intretin si pe ei. Asta e Romania, pe cand cei din afara lucreaza pentru ei. Ajung sa mearga prin excursii. Da? Stiti foarte bine ca sotia dumneavoastra fiind unde este (…) Noi, romanii, suntem vai de capul nostru. Muncim si n-avem. Suntem injositi in tara noastra. Suntem ingenuncheati de tot ce inseamna sistem medical si chiar si invatamantul. (…) Foarte, foarte greu sa traiesti si sa razbati in Romania. Si gata, ca pierd timpul. Pierd clientii”, i-a spus femeia lui Dacian Ciolos.

„Lucrurile astea pe care le-ati spus le stiu si eu”, a spus Ciolos.

„Faceti ceva ca sa nu le mai repete nimeni. Ca tot timpul v-am ajutat si nimic nu am castigat”

„Eu pot sa spun ce ma priveste pe mine, nu pot sa spun de ceilalti”, a replicat Dacian Ciolos.

Fostul premier se afla la Iasi pentru strangerea de semnaturi in cadrul initiativei „Oameni noi in politica”. Ulterior discutiei cu vanzatoarea, Ciolos a comentat: „foarte bine ca ii spun oamenii parerea. Da, pentru ca uite isi pierd increderea”.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: