Inregistrari incredibile cu cel mai cunoscut primar ALDE din Romania: „Bai, baiatule, te pun capra, iti dau si la m…e, te f…t si-n c…r” – Video

politica

InregistrariĀ stupefiante cu primarul ALDE din Medgidia, Valentin Vrabie, au fost postate pe internet de catre un jurnalist din Constanta. Primarul, in stare de ebrietate, il ameninta pe un alt individ cu care se cearta la telefon cu un limbaj greu de reprodus, specific lumii interlope.

Inregistrarile au fost postate pe Facebook si pe YouTube de jurnalistul Dorian Hapurnea de la constanta.ro. Dialogul telefonic are loc intre primarul Valentin Vrabie si un anume Adrian Barza, cel mai probabil un om de afaceri local. Cei doi se injura cu sete, dezvaluind printre cuvinte greu de reprodus situatii ilegale din Medgidia.

„Bai, baiatule, te pun capra, iti dau si la m…e, te f…t si-n c…r”, spune Vrabie, aflat in evidenta stare de ebrietate.

Vrabie a fost considerat cel mai bun primar din Romania, presa a publicat deseori materiale laudative despre realizarile sale in perioada in care a condus comuna Pestera.

Intr-un interviu pentru Constanta News, publicat in octombrie 2016, Vrabie a declarat ca s-a inscris in ALDE pentru ca „clasa politica este murdara”. „Voi reforma acest partid. Nu sunt interesat acum de o functie. Voi astepta sa vad si ce doreste acest partid. In momentul in care eu consider ca lucrurile nu merg in directia in care ne-am inteles, bineinteles ca voi face un pas in lateral, ca de obicei, niciodata inapoi”, spunea Vrabie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: