Categories: life

Asta da RAZBUNARE. O femeie INSELATA i-a distrus sotului BMW-ul de 270.000 euro -VIDEO

A luat un ciocan si timp de 20 de minute a lovit cu toata puterea in masina cu care sotul ei isi plimbase amanta. Totul s-a petrecut in provincia Shenzhen, din China, sub privirile a zeci de curiosi. Unul dintre martori a si filmat demonstratia de forta si ura a femeii.

Un BMW 740, al carui pret este de aproximativ 270.000 de euro, a picat prada furiei chinezoaicei inselate. Nimic n-a mai ramas intreg din luxoasa masina, sub loviturile de ciocan pe care aceasta i le-a aplicat. Potrivit dailymail.co.uk, masina s-ar fi aflat in parcarea locului de munca al sotului sau, iar incidentul s-a petrecut seara, cand angajatii ieseau deja din birouri, astfel incat furioasa nevasta a avut si foarte multi martori. Cand unul dintre angajatii firmei de securitate care pazea parcarea a incercat sa o opreasca, femeia i-a zis sa isi vada de treaba caci este masina ei si face ce vrea cu ea.

„Masina asta este murdara. O masina care este folosita de o curva este murdara”, a continuat ea. Timp de 20 de minute cat femeia si-a varsat furia pe masina, alarma a sunat incontinuu, iar unul dintre martori a si inregistrat cu un telefon mobil cateva secvente, care au devenit rapid virale pe internet.

Politia s-a autosesizat, insa nu se stie deocamdata la ce tip de infractiune ar putea fi incadrata femeia, cata vreme bunul era si in proprietatea ei.

Foto si video: dailymail.co.uk

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Gabriela Jianu

Share
Published by
Gabriela Jianu

Recent Posts

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

30 de minute ago

SUA nu accepta ca presedintele Xi Jinping sa-si consolideze legaturile atat cu Occidentul, cat si cu Rusia: „China nu poate avea si untul, si banii pentru unt”

Washingtonul nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa "joace pe doua terenuri",…

45 de minute ago

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

60 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

9 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

14 ore ago