politica

„Inspirati de un lider patriot, capabil sa uneasca oamenii”. Postare PSD de tip nord-coreean, val de reactii dure: „Duceti-va dracului cu partidul vostru de hoti”

PSD a postat pe Facebook o inregistrare video cu Liviu Dragnea in care liderului partidului i se aduce un omagiu precum primeste Kim Jong Un in Coreea de Nord. „Inspirati de un lider patriot, capabil sa uneasca oamenii implicati in constructia tarii, am facut multe lucruri bune pentru romani”, sustine PSD, starnind un val de reactii ironice.

„Partidul Social Democrat a demonstrat ca poate elabora un program de guvernare coerent si sustenabil si a facut in ultimii ani progrese uriase in indeplinirea masurilor asumate. Inspirati de un lider patriot, capabil sa uneasca oamenii implicati in constructia tarii, am facut multe lucruri bune pentru romani. Si nu ne vom opri aici! Nu exista domeniu din viata sociala sau economica a tarii care sa nu fie prins in programul de guvernare si pentru care PSD sa nu fi facut ceva bun. Muncim, impreuna, pentru respectul pe care Romania il merita!”, a scris PSD.

Postarea PSD a starnit un val de comentarii critice si ironice, multe dintre acestea fiind eliminate de administratori paginii.

„De asta fuge lumea din tara asta. Duceti-va dracului cu partidul vostru de hoti. Spanzurati-va cu totii de la banditul de Dragnea pana la prostii care va voteaza pentru 2 litri de ulei si 2 kilograme de zahar”, a comentat furios un roman.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Viktor Orban vine in Transilvania chiar inainte de alegerile din 9 iunie. Ministru ungar: „Oricine este dusmanul maghiarilor din Transilvania este dusmanul Ungariei”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va sosi in Transilvania la inceputul lunii iunie, subliniind parteneriatul strategic…

36 de minute ago

Rascoala in Noua Caledonie a celor care doresc independenta. Franta a trimis trupe pentru a readuce „ordinea si linistea” – Video

Franta a impus miercuri stare de urgenta in teritoriul francez Noua Caledonie din Pacific pentru…

26 de minute ago

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

3 ore ago

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea de Drept din cadrul ASE Bucuresti

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea…

18 minute ago

Accident comis de o soferita in Capitala, o bunica si nepotul ei au fost loviti in timp ce traversau strada

O soferita in varsta de 44 de ani din Bucuresti a lovit joi cu masina…

48 de minute ago

Romanca, legaturi cu cartelul Sinaloa din Mexic. A fost arestata in Spania intr-o afacere cu o cantitate uriasa de droguri

Politia spaniola a anuntat joi confiscarea a 1.800 de kilograme de metamfetamina pe care unul…

O oră ago