Instigatori in Piata Victoriei! Tudor Chirila se asteapta la violente: „Trebuie izolati, protestul trebuie sa ramana pasnic”

news

Aproximativ 30.000 de protestatari sunt, sambata, in jurul orei 22.00,in Piata Victoriei. In fata Guvernului se afla cordoane de jandarmi. Tudor Chirila avertizeaza ca si-au facut aparitia si instigatori.

„Atentie la gardul din fata guvernului. In primele randuri ar putea exista instigatori care ar trebui izolati. Share, va rog. Protestul trebuie sa ramana pasnic”, avertizeaza Chirila, prezent la fata locului.

Dupa ce protestatarii din Piata Victoriei au impins cordonul de jandarmi gradual spre limita curtii Palatului Victoria, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat ca fortele de ordine au dorit sa evite aparitia vreunui incident astfel ca au decis sa „redimensioneze” spatiul de desfasurare al mitingului si de aceea au facut pasi inapoi. Jandarmeria spune ca a cedat teren pentru „a intari mesajul de dimineata, ca suntem aici pentru protectia tuturor, nu ne dorim in niciun fel aparitia unor incident”.

Enache a mentionat insa ca „deja ne aflam la limita cladirii Guvernului’ cu gardurile de protectie si i-a rugat pe protestatari sa fie atenti sa nu apara provocari din randul manifestantilor.

Mai mult despre:


Comentarii: