Instigatorii PSD nu mai reusesc sa creeze diversiuni in Piata. Unul dintre ei a fost prins de protestatari si predat jandarmilor

news

Un barbat de aproximativ 35 de ani, prezent la mitingul de duminica din Piata Victoriei, a fost ridicat de jandarmi dupa ce unii protestatari l-au indicat ca manifestand un comportament suspect, informeaza Jandarmeria Capitalei, citata de Mediafax.

Jandarmii au ridicat un barbat in varsta de 35 de ani, de la mitingul din Piata Victoriei, dupa ce mai multi protestatari l-au indicat pe acesta ca avand un comportament suspect. El a fost scos din multime si urmeaza a fi condus la sectia de politie pentru a fi legitimat si sanctionat, daca va fi cazul, precizeaza Jandarmeria Capitalei.

Mii de oameni se afla, potrivit organizatorilor, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a cere demisia Guvernului.

„Vreau o tara ca afara”, „No corruption”, „Vrem respect si oameni buni, nu coruptie si minciuni” sunt doar cateva dintre mesajele de pe pancartele manifestantilor.

Potrivit Brigazii Rutiere, traficul a fost restrictionat pe bulevardul Lascar Catargiu. De asemenea, traficul a fost oprit si pe Soseaua Kiseleff catre Piata Victoriei, de la intersectia cu strada Ion Mincu si pe bulevardul Aviatorilor, de la intersectia cu strada Ion Mincu. Sursa citata mai precizeaza ca a fost restrictionata circulatia si pe strada Buzesti catre Piata Victoriei, dar si pe strada Paris.

Cateva zeci de mii de oameni au protestat, vineri si sambata in fata Guvernului, pentru a-si exprima nemultumirile. In urma mitingului de vineri, peste 400 de persoane, intre care si jandarmi, au fost ranite, insa manifestarea de sambata s-a desfasurat fara incidente.

Comentarii: