Institutia Primei Doamne a lui Zaharescu. Cult al personalitatii la consulatul Romaniei din Cape Town

news

Fostul prezentator TV si purtator de cuvant premierului, Andrei Zaharescu, si-a transformat iubita, avocata Cosmina Ionescu, in personaj central al tuturor evenimentelor pe care le organizeaza consulatul Romaniei de la Cape Town, Africa de Sud.

Consulatul Romaniei la Cape Town nu are in continuare un site, precum celelalte reprezentante diplomatice ale tarii din lume, astfel incat romanii din Africa de Sud sunt informati doar prin intermediul unei recent create pagini de Facebook. Chiar si asa, ei nu gasesc prea multe date utile acolo, pagina consulatului fiind dedicata aproape in exclusivitate cuplului Andrei Zaharescu – Cosmina Ionescu.

Mai mult de jumatate din imaginile postate ii arata pe cei doi la diverse evenimente mondene, insotiti de copilul lor. Se pare ca avocata Cosmina Ionescu are un rol central in activitatea consulatului Romaniei, ea fiind prezentata excesiv, chiar mai des decat consulul Andrei Zaharescu.

Imaginile de mai jos nu sunt de pe paginile personale ale cuplului Zaharescu – Ionescu ci de pe pagina oficiala a consulatului Romaniei.

consulat cape town
consulat cape town1 consulat cape town2
consulat cape town3 consulat cape town4
consulat cape town5 consulat cape town6

Fost prezentator TV, Andrei Zaharescu a fost desemnat consul general la Cape Town in octombrie 2013, dupa o serie de gafe monumentale facute in functia de purtator de cuvant al premierului Victor Ponta.

In octombrie 2013, intrebat ce l-a recomandat pe Zaharescu pentru o pozitie diplomatica, Ponta a raspuns sec „eu”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: