Intalnire de URGENTA intre reprezentantul ambasadei SUA si sefii PSD. Ce s-a discutat

news

Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson,s-a intalnit cu conducerea PSD la Palatul Parlamentului. La discutie au participat Victor Ponta, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea, Mircea Dusa si Marian Neacsu.

Dean Thompson a plecat de la intalnire fara sa faca vreo declaratie. Potrivit unor surse parlamentare citate de hotnews.ro, la intalnire au participat si cativa dintre initiatorii unui proiect de modificare a Codului de Procedura Penala, printre care si Ciprian Nica, care intre timp si-a retras semnatura de pe acest proiect.

Un grup de zece deputati PSD, dintre care jumatate au probleme penale, au depus un proiect de lege prin care vor sa ingradeasca activitatea procurorilor si chiar sa-i intimideze, prin amenintari cu inchisoarea.

Ponta: Am discutat cu Dean Thompson despre conferinta Cyber Security

Premierul Victor Ponta a precizat miercuri ca a discutat la Palatul Parlamentului cu insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson, despre viitoarea conferinta Cyber Security.

„Am discutat despre conferinta Cyber Security. Atat”, a spus Ponta, dupa ce a iesit din biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, unde seful Executivului s-a intalnit cu Dean Thompson.

Autoritatile romane, alaturi de Departamentul de stat pentru Comert din SUA si alte 17 tari din regiune, vor organiza, in perioada 11-13 mai, la Bucuresti, un summit regional pe securitate cibernetica — Cyber Security.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: