Intalnirea dintre sefa DNA si Tudorel Toader s-a incheiat. Kovesi i-a transmis un mesaj foarte transant ministrului Justitiei

news

Laura Codruta Kovesi a iesit zambitoare din intalnirea cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Ea a subliniat ca nu intentioneaza sa isi dea demisia.

Intalnirea a tinut aproximativ o ora. „Am discutat despre activitatea DNA”, a explicat Kovesi.

Intrebata daca va demisiona, Kovesi a raspuns: „Nu mi-a cerut demisia, nu intentionez sa-mi deau demisia, DNA si-a facut treaba. Nu doresc sa dau niciun fel de detaliu din cadrul intalnirii”, a declarat Kovesi la finalul intalnirii cu Tudorel Toader.

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a reactionat furios in urma acestui anunt, atacand dur ambasada SUA. Intrebat, la Antena 3, daca i se pare o coincidenta ca Laura Codruta Kovesi s-a intalnit cu Tudorel Toader la scurt timp dupa ce acesta se vazuse cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, Serban Nicolae a afirmat ca „nu”. „Nu cred in asemenea coincidente, din pacate. Din pacate pentru noi”, a spus senatorul PSD.

El a denumit ambasada SUA drept „Inalta Poarta”.

„Intre ce face domnul Klemm si ce spune Departamentul de Stat este o mare diferenta. Cred ca ambasadorul s-a dus la ministerul Justitiei pentru a-si da cu parerea despre evaluarea lui Kovesi. Aceasta insistenta de a se amesteca, sunt lucruri de care tin de justitia din Romania… Este nefiresc, nu cred ca domnul Maior este toata ziua la Departamentul de Justitie”, a acuzat Nicolae.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: