„Intelectualul” Cioroianu, catre Godina: „Rog fiti recunoscator ca va bag in seama”

life

Replici jenante din partea lui Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Nationale, la adresa politistului Marian Godina dupa ce acesta a intervenit in apararea jurnalistei Emilia Sercan. Totul a pornit de la faptul ca Cioroianu s-a enervat dupa ce Sercan s-a plans ca e foarte frig in sala de lectura a Bibliotecii Nationatel. Cioroianu a dezvaluit apoi ca jurnalista studiaza teza de doctorat a lui Mircea Geoana.

„Grav! Grav! Grav! A postat ieri Emilia Sercan un text in care spunea ca temperatura in interiorul cladirii Bibliotecii Nationale nu ajunge nici la 17 grade, motiv pentru care trebuie sa fii bine imbracat ca sa poti rezista prea mult acolo.

I-am comentat ca ar fi fost bine ca mai intai sa-i fi scris domnului Cioroianu, ca iarasi o va certa public, asa cum a mai facut acest domn in trecut.

Ca omul e limitat rau, dar rau de tot, stiam de ceva vreme, dar ca poate fi atat de mizerabil nu ma asteptam. Banuiesc ca pana la urma tot din cauza prostiei a facut ceea ce a facut azi, dar asta nu-l scuza cu nimic si nu minimizeaza deloc gravitatea faptei.

Dupa ce i-a raspuns Emiliei Sercan intr-un mod grobian si agresiv, batand campii cu gratie si indepartandu-se mult de subiect pana la a vorbi lemne fara nicio legatura cu ce scrisese Emilia, chiar lasand impresia ca o va invita la o bataie parte in parte, astazi a comis-o grav de tot.

Acest ipochimen cu esarfa, omniprezent in studiourile Digi, atat fizic cat si online, direct din biroul de director al Bibliotecii, functie publica unde nu e platit ca sa intre la tv pe subiecte care nu au legatura cu activitatea Bibliotecii, a dezvaluit azi, public, despre faptul ca Emilia Sercan a solicitat teza de doctorat a lui Mircea Geoana.

Atat l-a dus capul pe acest capcaun cu aere de intelectual, care scrie „dansa” crezand in mod eronat ca e un pronume de politete, fara sa stie, desi „dansul” se crede tare citit, ca e doar un pronume personal care-i poate fi atribuit inclusiv unui bou.

La biblioteca poate merge oricine, domnule Cioroianu, si sa ceara orice carte, chiar si despre cauzele aparitiei hemoroizilor, fara teama ca e posibil ca un dobitoc care lucreaza vremelnic acolo, poate chiar ca director, va face public acest lucru.

Iar cand dobitocul face publica munca in desfasurare a unui jurnalist de investigatie e cu atat mai grav, pentru ca vulnerabilizeaza atat anceheta, cat mai ales persoana.

Fiecare zi in plus in care acest ghiolban ramane director reprezinta o pata mare pe institutia Bibliotecii Nationale a Romaniei”, a scris Godina pe pagina sa de Facebook.

Cioroianu i-a replicat nervos, numindu-l „militian de pripas”.

„Sunteti penibil. Din ce in ce mai penibil. Rog nu va sinucideti, desi oglinda nu va mintea, dimineata, draga militian de pripas”, a scris Cioroianu.

Cioroianu a sters apoi o parte din comentarii, dupa ce a mai scris urmatoarele: „Nu, amaratule! Habar n-ai de Istorie. Pune mana pe carte, militiene influensar! Te faci de ras. Nici filmul Gladiatorul nu l-ai vazut? Sau iar dormeai in sala, de la prea multe seminte de floare scuipate pe jos?! Asta e semn de viata lunga, nu de OK! Inapoi la clasa a VII-a, influensare! Pune mana si citeste, sau ma vei pune in situatia de a-ti aminti eu cum e cu editatul cartilor scrise de victime devenite tupeisti!”.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: