Inteligenta animalelor. Video, cum este salvata o testoasa de alte testoase care se strang in grup

life

Video viral pe retelele de socializare cu momentul in care o broasca testoasa care se rasturnase pe spate este salvata de suratele ei.

Testoasele s-au strans in grup in jurul testoasei si impreuna au ajutat-o sa revina la pozitia normala.

„Cat de inteligente si pline de compasiune sunt atatea creaturi de pe aceasta planeta”, a comentat pe Twitter cel care a postat filmarea.

Majoritatea oamenilor nu realizeaza, dar multe testoase recunosc imaginea si vocea proprietarului, scrie Pet Veterinarul. De fapt, multi proprietari remarca modul in care aceste animale inoata in sus catre suprafata apei pentru a-i intampina atunci cand acestia trec prin camera. Poate ca nu va asteptati la asa ceva, dar testoasa ar putea chiar sa vina catre dvs. daca o chemati.

Aceste animale pot fi animale de companie fenomenale daca sunteti dispusi sa alocati timp pentru aranjarea si mentinerea adecvata a mediului lor de viata, precum si pentru hranirea lor conform nevoilor specifice. Si retineti faptul ca, asemeni prietenilor nostri blanosi, si testoasele au nevoie de ingrijiri medicale periodice. Cel mai important, retineti faptul ca daca va dati seama ca nu vi se potriveste ca animal de companie o broasca testoasa, nu trebuie sa o eliberati inapoi in libertate. Multe specii de testoase crescute ca animale de companie nu sunt destinate pentru traiul in salbaticie si vor muri daca nu sunt ingrijite, sau pot elibera anumiti agenti patogeni care pot imbolnavi testoasele din libertate. Exista o multime de adaposturi pentru animale sau centre de recuperare a testoaselor, care vor accepta un animal nedorit.

Desi nu orice persoana doreste ca animal de companie unul atat de dificil de intretinut, precum este testoasa, aceste animale pot fi extraordinare atunci cand sunt sanatoase.

Mai mult despre:

Comentarii: