„Interesele” Clanului Plumb provoaca rascoala in PSD. Scrisoare disperata catre Dancila: „Intimidari si amenintari din partea lui Andrei Plumb”

politica

Numerosi primari si lideri PSD din Dambovita i-au inmanat, duminica, o scrisoare presedintelui PSD, Viorica Dancila, in care se plang de „comportamentul abuziv” al familiei Plumb. Rovana Plumb este presedinte al PSD Dambovita, iar fiul ei, Andrei Plumb, este vicepresedinte.

In scrisoare, prezentata de g4media.ro, liderii PSD Dambovita ii cer lui Dancila ”demiterea actualei conduceri a organizatiei si numirea unei conduceri interimare”.

Liderii locali, printre care se numara si primari, sustin ca Rovana Plumb ar fi cheltuit banii organizatiei fara consultarea conducerii pe ”mese festive si consultanti dubiosi”.

Scrisoarea arata ca Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numarul de membri ai Biroului Permanent Judetean si l-ar fi impus pe fiul sau, Andrei, ca membru al acestei structuri de conducere.

”Actiunile permanente de intimidare si amenintare, scandalurile pe interese au alimentat o atmosfera de instabilitate a organizatiei datorita comportamentului de vataf al judetului al lui Andrei Plumb. Astazi nimic nu se misca in judet fara ordinul lui Andrei Plumb”, se arata in scrisoarea citata.

Viorica Dancila ar fi primit scrisoarea insa ar fi dat-o spre rezolvare Rovanei Plumb, anunta Bazar Media, publicatie din Dambovita.

Mai mult despre: ,

Comentarii: