Interlop din Caracal, folosit de Romania TV pentru a ataca procurorii. Individul a iesit cu pistolul in strada

news

Remus Radoi, prezentat ca „om de afaceri” din Caracal, a fost joi invitat la Romania TV. Radoi a sustinut ca procurorul Cristian Ovidiu Popescu are legaturi cu clanul de interlopi Oaca. Liberatea si G4 Media au scris insa ca si Radoi este interlop, fiind in conflict cu clanul Oaca.

Romania TV s-a folosit de interlopul Remus Radoi pentru a sustine ca procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecatoriei Caracal este suspectat de legaturi dubioase cu membrii clanului Oaca, cercetati printre altele pentru proxenetism. Localnicii spun ca terenul pe care procurorul Popescu si-a construit o vila impunatoare ar proveni chiar de la un interlop. Romania TV l-a intervievat apoi pe „localnicul” Remus Radoi, care nu eeste altceva de cat un interlop rival al clanului Oaca.

REMUS RADOI, Om de afaceri din Caracal, intr-un interviu la Romania TV, scrie Romania TV.

– Domnul Mirea (fostul sef al Politiei Caracal – n.red.) inteleg ca locuieste intr-un cartier de lux de-aici, din…
– Da, da.
– Si exista suspiciuni ca acolo s-ar fi facut legatura cu acest clan mafiot?
– Pai este foarte populara vorba ca acel teren ar fi fost cumparat de la unul dintre membri acestei grupari pe o suma mai mult sau mai putin mica, modica.
– Langa domnul Mirea mai locuieste, inteleg, un personaj-cheie din cazul Alexandra. Despre cine e vorba?
– Cred ca va referiti la domnul procuror-sef Cristi Popescu din cate stiu!
– Cel cu ora 6 dimineata!
– Da! Locuieste langa dansul.
– Sunt vecini?
– Pot sa spun ca da.
– Pe acelasi teren suspicionat a fi din partea unui membru al clanului?
– Foarte posibil!

Libertatea aduce aminte ca Remus Radoi ataca oameni in plina strada si scotea pistolul pe strada in 2010. Un martor a declarat ca „un politist a vazut toata scena, insa s-a intors cu spatele si a plecat!”. Apoi, „nici macar paznicul bancii din apropiere nu a sunat la 112!”. Cu doar cateva luni in urma, Radoi, supranumit „Codita”, era in rolul principal al unei batai din Caracal, in care scotea pistolul langa un om al legii. Politistii si jandarmii pareau depasiti de situatie. Totul se intamplase dupa ce Radoi si un rival se ciocnisera cu masinile in oras.

G4Media anunta ca Remus Radoi are numeroase contracte cu statul, fiind protejat de deputatul PSD Dan Ciocan.

„Potrivit SEAP, Safety Security a lui Remus Radoi are mai multe contracte de paza, incheiate in ultimii 2 ani, cu Registrul Auto Roman, Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, CFR Calatori, Romgaz si Primaria Caracal.

Tot presa locala a scris ca Radoi este finul fratilor Dan si Cornel Ciocan, fondatorii firmei Dancor, un Tel Drum al judetului Olt, abonata la zeci de contracte din bani publici. Dan Ciocan este deputat PSD.

Informatia ca Remus Radoi, zis Codita, este omul fratilor Ciocan de la PSD a fost confirmata pentru G4media de surse din magistratura locala.

Mai mult despre: ,

Comentarii: